AKP
AKP
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

son-secim-anketinden-carpici-sonuclar

Son seçim anketinden çarpıcı sonuçlar

Betimar Araştırma Şirketi, 23-26 Eylül arasında 26 ilde 3 bin 94 kişiyle kamuoyu araştırması yaptı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

iyi-partide-corona-virusu-soku--test-sonuclari-pozitif-cikti

İYİ Parti'de Corona Virüsü Şoku ! Test Sonuçları Pozitif Çıktı

İYİ parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar sosyal medya hesabından kötü haberi duyurdu. Kırkpınar açıklamalarında İYİ Parti İzmir İl Sekreteri R. Dündar Tanrıverdi'nin corona virüsüne yakalandığını belirtti.

turkiye-egilimleri-arastirmasinin-sonuclari-aciklandi

'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı

Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın 2019 yılı sonuçları açıklandı. 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen ve Türkiye’nin gündemi ile geleceğe yönelik olası sorunlara kamuoyunun bakışını tespit eden araştırma 26 ilde 18 yaş üzeri bin kişiyle yapıldı.

ekinci-anket-sonuclarinda-yuzde-62-ondeyiz-vurgusu

Ekinci, “Anket sonuçlarında yüzde 6,2 öndeyiz” vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Battalgazi de bulunan Bulutlu, Hisartepe, Tanışık, Pelitli, Alhanuşağı, Düzyol, Erenli, Merdivenler ve Şişman mahallerini ziyaret etti. Yoğun bir seçim çalışması yürüten Ekinci, mahalle ziyaretlerinden sonra Yıldıztepe Mahallesinde bir toplantı düzenledi. Burada konuşan Ekinci, Son yaptığımız ankette 6,2 puan öne geçtik. İnşallah seçimi kazandık, dedi.