canlı yayın
korkuluk-

KORKULUK !

KORKULUK olarak kullandığı ÇAPUT un ( Bez parçası)nı tarladaki EKİNİ KARGALAR dan korumasına Çiftçi devam etseydi bugün hala köyünde kalır mıydı!

ilk-secimde-iktidarin-karnesini-millet-verecek

İLK SEÇİMDE İKTİDARIN KARNESİNİ MİLLET VERECEK

İLK SEÇİMDE İKTİDARIN KARNESİNİ MİLLET VERECEK “Türkiye sadece bu yıl bunları gördü, karneniz bu. Size not vermek benim haddim değil, millet size ilk seçimde o notu verecektir.” “Biz; Türkiye’nin mektepten atılmasına müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin 2021 karnesini düzeltmeye hazırız. Ben doktorum her şeyden önce ve hemen duyurayım ki, telaşa kapılmasın kimse; doğru doktor ve doğru tedavi ile İYİ’leşeceğiz!”

son-secim-anketinden-carpici-sonuclar

Son seçim anketinden çarpıcı sonuçlar

Betimar Araştırma Şirketi, 23-26 Eylül arasında 26 ilde 3 bin 94 kişiyle kamuoyu araştırması yaptı.

gurer-eytliler-secimi-iple-cekiyor-

Gürer: “EYT’liler seçimi iple çekiyor”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde etkisi 5 milyonu aşan EYT’lilerin yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için ikinci kez Kanun Teklifi verdiğini belirterek, yasama yılı başladıktan sonra bu teklifin mutlaka ele alınması gerektiğini söyledi.

sekreter-secimi

SEKRETER SEÇİMİ

Bunlardan hangisinin sekreter olacağının seçimi için benim huzurumda bir sınav yapılmasına karar verildi.

babacandan-erken-secim-tahmini2021-2022de-olma-ihtimali-yuksek

BABACAN'DAN ERKEN SEÇİM TAHMİNİ:2021-2022'DE OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

Mart ayının başında DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, siyasetin gündeminden hiç düşmeyen erken seçimle ilgili tahminini 2021-2022 olarak açıkladı. BBC Türkçe'den Ayşe Sayın'ın sorularını yanıtlayan Babacan

keskinden-esnaf-gezisi-secim-derdi-bitti-artik-gecim-derdi-baslasin

Keskin’den esnaf gezisi, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ramazan ayın nedeniyle esnafları ziyaret ederek, Ramazan aylarını tebrik edip, genel durumları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Piyasada sıkıntı olduğunu belirten Keskin, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın” dedi.

buyuk-sehirlerde-gecim-kucuk-sehirlerde-secim-on-plana-cikti

BÜYÜK ŞEHİRLERDE GEÇİM KÜÇÜK ŞEHİRLERDE SEÇİM ÖN PLANA ÇIKTI.

31. 03. 2019 Mahalli idareler seçimin de oy kullanan vatandaşları iki kategoride değerlendirerek bundan sonraki yapılacak çalışmalarda halk bize nasıl bir ders verdiğine bakılarak daha titiz çalışmalar yapılmalıdır.

31-mart-secimlerine-cumhur-ittifaki-ruhu-damga-vurmustur

“31 Mart seçimlerine Cumhur ittifakı ruhu damga vurmuştur.”

"31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin kesin olmayan sonuçları ortaya çıkmıştır.Ülkemiz, tarihi bir süreçten geçmiş, iç ve dış mihrakların her türlü tuzak ve tezgâhına rağmen demokratik seviyesinin yüksekliğini tekraren göstermiştir.

oya-ipotek

Oy'a ipotek!

Şeçime günler kala AK Partili aday OY lara ipotek koydurdu!

ortak-sorun

Ortak Sorun!

İl de, ilçede, beldede o, şu, bu yanyana aynı lokantada yemek yiyor, aynı kahvede çay içiyor, aynı kaldırımda yürüyor.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-secim-calismalariyla-ilgili-bakis-gazetesine-aciklamalarda-bulundu

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut samanlı seçim çalışmalarıyla ilgili bakış gazetesine açıklamalarda bulundu.

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut samanlı seçim çalışmalarıyla ilgili bakış gazetesine açıklamalarda bulundu.

parlak-secim-calismalarini-surduruyor

Parlak seçim çalışmalarını sürdürüyor

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Malatya'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdü.

ilce-baskani-samanli-secime-dair-aciklamalarda-bulundu

İLÇE BAŞKANI SAMANLI SEÇİME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut samanlı seçim çalışmalarıyla ilgili bakış gazetesine açıklamalarda bulundu.

pazarcik-secim-burosunun-acilisi-gerceklestirildi

Pazarcık Seçim Bürosunun Açılışı Gerçekleştirildi

Mikail Sülük, “Hizmette Rekor Kıracağız” Pazarcık Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştiren AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, 31 Yerel ve Mahalli İdareler seçiminde Türkiye’de rekor oy çıkaracaklarını, Pütürge’ye hizmet alanında da rekor bir yatırımı gerçekleştireceklerini ifade etti

iyi-partili-parlakin-secim-burosu-acildi

İYİ Partili Parlak’ın seçim bürosu açıldı

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, ikinci seçim bürosunu Zapçıoğlu Caddesine açtı. Yoğun ilginin olduğu programa Parlak’a destek için Malatya’ya gelen İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak’ta katıldı.

emine-akkurt-tecdede-secim-burosu-acti

EMİNE AKKURT TECDE’DE SEÇİM BÜROSU AÇTI

AKKURT: “28 ŞUBAT’TA BAŞÖRTÜLÜ KADINLAR ÜZERİNDEN DARBE YAPILDI” Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt’un Yeşilyurt’un Tecde Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Akkurt, 28 Şubat Postmodern Darbesi’ni hatırlatarak, başörtülü kadınlar üzerinden darbe yapıldığına dikkat çekti

ekinci-secim-burosu-acti

Ekinci Seçim Bürosu Açtı

Eski Malatya'daki seçim bürosunun açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Burada konuşan Ekinci, "Biz bugün burada tarihi bir sahneye hep beraber şahit oluyoruz. Biz bunu 2014'de yine aynı yerde aynı mekanda yine bir daha yaşadık.

secim-burosunun-acilisina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi--baskan-gurkan-turkiye-rekoru-malatyada-kirilacak

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN GÜRKAN, “TÜRKİYE REKORU MALATYA’DA KIRILACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, kendisinin ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar’ın Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, “Pusulamız, amaç için her yolu mubah gören, nefsin egemenliğine dayalı hırs duygusu olmayacak. Çalışmanın, gayret etmenin, adil ve adaletli olmanın, garibin, gurabanın hakkının, hukukunun korunduğu azim duygusu olacak” dedi.

cem-parlak-secim-burosunun-acilisini-yapti

CEM PARLAK SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Fahri Kayahan Samanlı Mahallesinde İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaşlarımızın katılımıyla seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi .