canlı yayın
tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

mesob-baskani-sevket-keskinin-bayram-mesaji

MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİNİN BAYRAM MESAJI

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’in Kurban Bayramı Mesajı şöyle: “Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

asker-sevk-yerleri-ve-tarihleri-belirlendi

Asker sevk yerleri ve tarihleri belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, er ve erbaşların, bedellilerin, yedek subay ve astsubay adaylarının askerlik yerlerinin ve sevk tarihlerinin 28 Mayıs, sevk tarihlerinin de 5 Haziran olacağını duyurdu.

milli-gorusun-cinarlarindan-sevket-kazan-vefat-etti

Milli Görüş'ün çınarlarından Şevket Kazan vefat etti

Milli Görüş'ün önemli isimlerinden ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan ahirete irtihal etti. Şevket Kazan, yarın Hacı Bayram-ı Veli Cami'nde ikindi namazına mütabiken kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

sevket-orhana-tebrik-ziyaretleri

Şevket Orhan’a tebrik ziyaretleri

27 Haziran’da gerçekleşen seçimler sonrasında Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’a, mülki idare amirleri, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kent dinamikleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor

evkur-yeni-malatyaspor-kulubu-baskan-adayi-sevket-salik

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Adayı Şevket SALİK

Davetimize katılan Malatya'nın değerli basın mensuplarına tüm yönetimim adına teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir sohbet fırsatı yakaladık bugün. Siz değerli gazeteci dostlarımızın da yakından takip ettiği projelerimizi yüz yüze paylaşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı bizler için çok değerli. Bilindiği üzere Malatya'mızın en önde gelen değerlerinden olan Yeni Malatyaspor kulübümüz ile ilgili sorunlar bitmek bilmiyor.

-keskinden-malatyali-bakan-yardimcisi-beydasa-ziyaret

KESKİN`DEN MALATYALI BAKAN YARDIMCISI BEYDAŞ`A ZİYARET

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret etti.

esnaf-ve-sanatkar-kuruluslari-partiler-ustudur-

“Esnaf ve sanatkar kuruluşları partiler üstüdür”

“OĞLUN GİBİ EVLENDİRECEKSİN, KIZIN GİBİ GELİN EDECEKSİN, ESNAF TEŞKİLATINIDA YOKLAMAYA ÇAĞIRICAKSIN. BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ”