canlı yayın
vali-barus-canakkale-savaslari-mobil-muzesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Milli Şuurun ve tarihi alanın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasının büyük katkı sağlayacağı düşünülen Çanakkale Savaşları Mobil Müze Projesi kapsamında 81 ili dolaşan ve ilimizi ziyaret eden Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Mobil Müzesini ziyaret etti.

mhp-lideri-bahceli-ermenistan-hem-hain-hem-de-savas-suclusudur

MHP Lideri Bahçeli: Ermenistan hem hain hem de savaş suçlusudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işgalci Ermenistan'ın sivil birimlere saldırmasına ilişkin,

mhp-lideri-bahceli-gazilik-olume-meydan-okuyan-korkuya-savas-acan-inanmis-bir-yuregin-kivancidir--

MHP Lideri Bahçeli: Gazilik ölüme meydan okuyan, korkuya savaş açan inanmış bir yüreğin kıvancıdır

MHP Lideri Bahçeli “Gazilik ölüme meydan okuyan, korkuya savaş açan inanmış bir yüreğin kıvancıdır. Gazilerimizin her zaman, her şart altında yanlarında olacağız. Aziz şehitlerimizin emanetlerine azimle, imanla sahip çıkacağız” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

ulku-ocaklari-idlipde-savasmaya-haziriz

Ülkü Ocakları idlip'de Savaşmaya hazırız

Erzurum Oltu Ülkü Ocakları Başkanlığı, STK’lar ile birlikte rejim güçlerinin saldırısı sonucunda Şehit olan 33 askerimiz için saygı yürüyüşü düzenledi.

iletisim-baskani-altundan-cok-sert-tepki-bu-bir-savas-ilanidir

İletişim Başkanı Altun'dan çok sert tepki: Bu bir savaş ilanıdır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet gazetesine konuşan Altun, ABD'nin sözde barış ilanıyla ilgili, "Bu savaş ilanıdır" ifadelerini kullandı. Altun'un açıklamaları şöyle:

promosyon-savaslari-basladi

Promosyon savaşları başladı

Emeklileri kendi müşterileri yapmak için kıyasıya rekabet eden bankalar en cazip teklifleri oluşturarak, oluşacak pastadan en büyük payı almak için kıyasıya bir rekabete girişti. Hükümet tarafından 12,3 milyon emekliye 2020 yılı için 366 milyar liralık kaynak ayrılırken, bankalarda bu ödeneği kendilerine çekmek için emekliye verdiği promosyon miktarlarını önceki sözleşme dönemine göre oldukça arttırdı. İlk olarak 2017 yılının Şubat ayında uygulanmaya başlanan emekli promosyon taahütlerinde önümüzdeki Şubat ayında yeni bir üç yıllık döneme girilecek. 2017 yılında 300 ile 450 olarak belirlenen taban ücretlerinin önümüzdeki ay ise 375-450 lira arasında olması bekleniyor. Bankalar ise devlet tarafından belirlenen bu sabit ücretlerin yanında yaptıkları kampanyalarla 2 bin 500 liraya kadar promosyon imkanı sunuyor.

siber-savas-ve-turkiye

SİBER SAVAŞ VE TÜRKİYE

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği bu haftaki program öncesinde adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasülye ikramımız oldu. İnönü Üniversitesinden ve Turgut Özal Üniveritesinden çok sayıda akademisyenin de hazır bulunduğu sohbet programımızı dinleyenler arasında Ocağımızın yerini satın alarak kullanımımıza sunan hayırsever işadamımız Reşat Erdoğan’da vardı. İşleri dolayısı ile Malatya’da bulunan ve programımıza teşrif eden Reşat Erdoğan’a Ocağımıza olan katkılarından ötürü bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

18-mart-canakkale-savasi-mesaji

18 Mart Çanakkale Savaşı Mesajı

2000 yıllık tarihimiz; inanç, kararlılık ve yiğitlikle kazanılmış birbirinden değerli zaferlerle doludur. 1915 Çanakkale zaferi de milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği bir kahramanlık destanı olarak tarihimizin unutulmazları arasına girmiştir. Bu zafer, büyük bir imanın, sarsılmaz cesaret ve mertliğin bir simgesi, ecdadımızdan bizlere bir ders, bir kılavuz niteliğindedir.

patriotlar-turkiyeyi-korumak-icin-degil-islam-ulkelerini-birbiriyle-savastirmak-icin-getiriliyor

“PATRİOTLAR TÜRKİYE’Yİ KORUMAK İÇİN DEĞİL, İSLAM ÜLKELERİNİ BİRBİRİYLE SAVAŞTIRMAK İÇİN GETİRİLİYOR

Tokat Saadet Partisi İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, , “Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür” dedi.