canlı yayın
baskan-gurkan-sahadaki-personellerle-bir-araya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN SAHADAKİ PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçe ziyareti sırasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın Mamüskan bölgesinde bulunan şantiyeye giderek, çalışanları ziyaret etti. Başkan Gürkan, özverili ve gayretli çalışmanın bir ibadet olduğunu belirtti, çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

coronavirus-sahada-calisanlari-es-geciyor-galiba

Coronavirüs sahada çalışanları es geçiyor galiba

Pozitif vaka görülen kurum ve kuruluşlarda tüm personele test yapılmalı ve riskli kişiler sahadan çekilmelidir. İnsan hayatı açısından tehlikeli olan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile İlimizde de maalesef can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam ediyor.

hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

tavandan-ek-odemenin-kamuoyunda-adi-var-sahada-karsiligi-yok

TAVANDAN EK ÖDEMENİN KAMUOYUNDA ADI VAR, SAHADA KARŞILIĞI YOK

Tokat Sağlıksen Şube başkanı Suat MANTAR Sağlık Bakanlığınca açıklanan, ancak uygulamada sağlık çalışanları arasında ciddi ayrım yapılan Döner Sermayelerin Tavandan ödenmesi uygulaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

kuluncak-belediyesi-araclarimizla-sahada-karla-mucadele-calismalarimiz-suruyor

Kuluncak Belediyesi Araçlarımızla sahada karla mücadele çalışmalarımız sürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarını açma çalışması devam ediyor. Kuluncak Belediyesi kar yağışı sonrası KARLA mücadele çalışmalarına başladı.