canlı yayın
alternatif-yasam-alanlari-projelerine-ornek-gosterilecek

“Alternatif Yaşam Alanları Projelerine Örnek Gösterilecek”

AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin alternatif yeni yaşam alanları oluşturmak adına yapımını sürdürdüğü Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, Semt Pazarının yanı sıra Millet Kıraathanesi, Lokantası, Otoparkı ve Spor Alanları gibi kültürel ve sportif mekanlara sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi hakkında AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır’a bilgiler aktardı.

tarihi-yesilyurt-konaklari-restorasyon-projeleriyle-farkli-bir-huviyete-kavustu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI, RESTORASYON PROJELERİYLE FARKLI BİR HÜVİYETE KAVUŞTU

“Kadim Çırmıhtı, Turizmin Gözdesi Olacak” Tarihi Yeşilyurt Konaklarının restorasyon ve dönüşüm projeleriyle farklı bir hüviyete kavuştuğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgemizin tarihsel ve kültürel miraslarının korunması, sahip çıkılması ve geleceğe taşınması adına gerçeğe dönüştürdüğümüz müzelerimiz, otelimiz ve yöresel ürünlerin hem tanıtımı hem de satışının yapıldığı mekanlarla Kadim Çırmıhtı’mız yakın zamanda turizmin gözdesi olacaktır.” diye konuştu.

projelerimiz-gerceklesiyor---

PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Kuluncak ilçemizin Yıllardır çözülmeyen sorunlarını ortadan kaldırmak için hazırladığımız İçme Suyu ve Doğal Gaz projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a sunduk.

projelerimiz-gerceklesiyor---

PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Kuluncak ilçemizin Yıllardır çözülmeyen sorunlarını ortadan kaldırmak için hazırladığımız İçme Suyu ve Doğal Gaz projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a sunduk.

teknofest-2020-katilimcisi-ogrenciler-savunma-alanindaki-projelerini-babda-tanitti

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanındaki projelerini Bab'da tanıttı

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanında tasarladıkları projeleri Suriye'nin kuzeyindeki Bab'da tanıtma imkânı buldu. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 katılımcıları, dün kendilerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldıkları söz üzerine, Fırat Kalkanı Harekâtı’yla terörden arındırılan Bab'ı ziyaret etti.

vali-barus-kale-ve-battalgazi-ilcesinde-yapilan-konut-projelerinde-inceleme-yapti

Vali Baruş, Kale ve Battalgazi İlçesinde Yapılan Konut Projelerinde İnceleme Yaptı

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için Kale ve Battalgazi ilçesinde yapılan konut projelerini yerinde inceledi.

iyi-tarim-uygulamalarini-farkli-projelerimizle-destekliyoruz

“İyi Tarım Uygulamalarını Farklı Projelerimizle Destekliyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın yerli üretimi artırmak ve teşvik etmek adına ülke genelinde yürüttüğü İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Alanımız ve Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahamızda hayata geçirdiğimiz farklı projelerle desteklemeye devam ediyoruz.” dedi.

yesilyurtun-tarihi-binalari-cephe-sagliklastirma-projeleriyle-tarihe-isik-tutuyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ BİNALARI ‘CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJELERİYLE TARİHE IŞIK TUTUYOR

“Cephe Sağlıklaştırma Projelerimiz, Tarihi Bölgelerimizin Değerini Artırıyor” Yeşilyurt’un tarihi bölgelerinden Çırmıhtı ile Gündüzbey’in tarihsel ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına ‘Lezzet Vadisi’ ve ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ projeleri çatısı altında birçok projeyi hayata geçiren Yeşilyurt Belediyesi, bölgedeki tarihi binaların ve dükkânların dış cephelerini ‘Cephe Sağlıklaştırma’ projesiyle yenileyerek bölgenin tarihsel kimliğine yeni değerler kazandırıyor.

yesilyurt-belediyesi-cevre-yatirimlariyla-sifir-atik-projelerine-destegini-artirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÇEVRE YATIRIMLARIYLA ‘SIFIR ATIK’ PROJELERİNE DESTEĞİNİ ARTIRDI

“Ödüllü Çevre Yatırımlarımızla Türkiye Çapında Markayız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın Yerel Yönetimler ‘Sıfır Atık’ Başarı ödülüne layık gördüğü 1.Sınıf Atık Getirme Merkezimiz ile Mobil Geri Dönüşüm aracımızın yanı sıra çevre ve doğa sağlığının korunmasına yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizle ülke çapında markalaşan yerel yönetimler arasında yer almaktayız.” diye konuştu.

bakan-kasapoglu-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Tarihsel Kimliğini Özel Projelerle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kadim Çırmıhtı’ya giderek burada vatandaşlarla bir araya gelip kitap dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bölgedeki tarihsel kimliğin hak ettiği değeri görmesi adına devam eden Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

vali-aydin-barus-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Kent Belleğinin Korunması Adına Önemli Yatırımlar Yapılıyor” Malatya Valisi Aydın Baruş, Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel değerlerini turizme kazandırmak adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesindeki çalışmaları inceledi. Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesinin kent belleğinin korunması ve bölgenin turizme merkezine dönüştürülmesi bakımında çok önemli yatırımlarda bulunduğunu söyledi.

baskan-guder-projelerimiz-battalgazinin-kaderini-degistirecek

BAŞKAN GÜDER, “PROJELERİMİZ BATTALGAZİ’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Mahalle toplantıları kapsamında Ferhadiye mahalle sakinleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, “Battalgazi’nin kaderinin değişmesi lazım. Bu kaderi değiştirecek projelerimiz var” dedi.

baskan-guderin-vizyonel-projeleri-hayata-geciyor

Başkan Güder’in Vizyonel Projeleri Hayata Geçiyor

Battalgazi’de hayata geçirdiği insan odaklı projelerle vizyonel değişimi başlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa etmek için göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Güder, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, tüm İslam Âleminin bayramını kutladı.

vali-barus-koy-konut-projeleri-degerlendirme-toplantisi-duzenledi

Vali Baruş “Köy Konut Projeleri” Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan “Köy Konut Projeleri” kapsamında değerlendirme yapmak üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında toplantı düzenlendi.

baskan-guder-toptas-mahallesinde-eski-malatyaya-yapilacak-projeleri-acikladi

BAŞKAN GÜDER, TOPTAŞ MAHALLESİ’NDE ESKİ MALATYA’YA YAPILACAK PROJELERİ AÇIKLADI

“DEPREMZEDELER İÇİN İLÇE MERKEZİNE 500 KONUT YAPILACAK” “ESKİ MALATYA’DAKİ PTT BİNASINI KÜTÜPHANE YAPMAYI PLANLIYORUZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle toplantıları kapsamında Toptaş Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi. Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Başkan Osman Güder, “Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunları tespit ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Güder, Eski Malatya’ya yapılacak kütüphanenin de müjdesini verdi.