canlı yayın
mtude-covid-19-surecinde-kuru-kayisi-ve-tarim-sektoru-konulu-e-panelduzenlendi

MTÜ’de “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-paneldüzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-panel düzenlendi. Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından üniversitenin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (MTÜ-UZEM) sistemi üzerinden gerçekleştirilen “Covıd-19 Salgın Sürecinde Malatya’da Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-panel kurumsal Youtube ve ınstagram hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Yayını binlerce takipçi izledi.

mtuden-covid-19surecinde-kuru-kayisi-ve-tarim-sektoru-konulu-e-panel

MTÜ’den “Covıd-19Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu E-Panel

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinin online olarak düzenlene çalıştay ile ortaya çıkan ve bir süre önce açıklanan “Kayısıda Çiçek Monilyası Raporunun” ardından yine online olarak “Covıd-19 Salgın Sürecinde Malatya’da Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu E-Panel düzenleniyor.

mtude-kriz-yonetiminde-kadin-konulu-panel-yapildi

MTÜ’de "Kriz Yönetiminde Kadın" konulu panel yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kriz Yönetiminde Kadın" konulu panel düzenlendi.

24-ocak-depremi-ve-oneriler-konulu-panel-gerceklestirildi

"24 OCAK DEPREMİ VE ÖNERİLER" KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Ocak Depremi ve Önerileri konulu panele Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Belediye Başkanları, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, depremle ilgili sahada çalışma yapan mimarlar ve mühendisler, Hazır beton firmaları, Sigorta Acente temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından deprem konulu programa geçildi.

mtude-deprem-konulu-farkinda-miyiz-paneli

MTÜ’de Deprem konulu "Farkında mıyız?" paneli

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından deprem konulu "Farkında mıyız?" paneli yapıldı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Tarım Yerleşkesinde gerçekleşen deprem konulu panele İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, belediye başkan vekilleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, akademisyenler ve üniversite personeli katıldı.

insan-haklari-konulu-panel-gerceklestirildi

İNSAN HAKLARI KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Barosu ve Malatya Kent Konseyi işbirliğinde “İnsan Hakları” konulu bir panel düzenlendi. Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Malatya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Selim Pilten, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, Malatya Barosu Genel Sekreteri Hüseyin CemGüney, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Malatya Barosu Avukatları, Kadın Meclisi üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

tokat-maden-arama-paneli

TOKAT MADEN ARAMA PANELİ

Tokat Almus Tozanlı beldesinde ki Maden aramalarına karşı ilk bilgilendirme paneli STK ların, siyasi önderlerin ve yoğun Halkın katılımıyla gerçekleşti.