canlı yayın
baskan-suluk-hizmetkar-olmaktan-seref-duyuyoruz

BAŞKAN SÜLÜK, "HİZMETKAR OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ"

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

aciya-kardes-olmak-icin-elaziga-gittiler

ACIYA KARDEŞ OLMAK İÇİN ELAZIĞ’A GİTTİLER

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Malatya Altın Kayısı Tiyatro Topluluğu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi (MADEM) işbirliğinde Elazığ deprem bölgesindeki çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu kapsamda Elazığ Sivrice ve Elazığ Kültür Parkı’nda kalan depremzedeler ziyaret edildi.

22-kentten-daha-kalabalik-nufusa-sahip-olmak-sorumluluklarimizi-arttiriyor

“22 Kentten Daha Kalabalık Nüfusa Sahip Olmak Sorumluluklarımızı Arttırıyor”

MALATYA’NIN EN BÜYÜK İLÇESİ YEŞİLYURT’UN NÜFUSU 14 BİN 776 KİŞİ ARTARAK 319 BİN 618’E ULAŞTI Son yıllardaki gerek fiziksel yatırımlar gerekse de ‘insan odaklı’ sosyal sorumluluk projeleriyle gelişim ve değişim sürecini devam ettiren Yeşilyurt’un nüfusu, Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) tarafından açıklanan adrese dayalı nüfus sayım sonuçlarına göre 14 bin 776 kişi artarak 319 bin 618’e ulaştı. Başkan Çınar, Malatya’nın en büyük ilçesi Yeşilyurt’un nüfusunun 22 kentten fazla olmasının sorumluluklarını artırdığını ifade etti.

kuresel-oyuncu-olmak-icin-ihracati-arttirmaliyiz

KÜRESEL OYUNCU OLMAK İÇİN İHRACATI ARTTIRMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanı.R.Bülent AVŞAR, 2018 yılında gerçekleşen ekonomik makro göstergeler hakkında açıklamalarda bulundu.

-bir-baska-bahara-mi

Bir Başka Bahara mı?

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.