canlı yayın

Hizmetin Adı

09 Ağustos 2018 Perşembe 21:08
hizmetin-adi

Fabrikalar kursanıza, işsizlik çığ gibi artıyor.. Ne gerek var park yapmaya, ne gerek var yolları, kaldırımları yapmaya. İş imkanı yaratacak alanlara ihtiyaç var.

Diyor dört maymunu oynayanlar..

Ne diyelim pes doğrusu.

Görmüyorlar..

Duymuyorlar..

Konuşmuyorlar.

Dördüncüsü ne konuşuyor, ne duyuyor nede kimseyi görüyor o sadece sosyal medyada kalvyeşorluk yapıp ortamı karıştırıyorlar..


Yapılmayan yapıldı..

Hayal olan gerçek oldu..


Evet, Tokat ta büyük değişim devam ediyor.

Tokat belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve ekibi yıllardır tozlu raflarda bekletilen her seçim dönemi adayların temcit pilavı gibi devamlı gündeme getirdiği o projeler bir bir raflardan alınıp.

Büyük bir hızla ve titizlikle yapılmaya başlandı ve devam ediyor.


Yağcılık yapmıyoruz..

Yalakalık yapmıyoruz..


Gerçekler birilerine göre ACI da olsa kamuoyu ile paylaşıyoruz..


Teknolojik buluşlardan ve gelişmelerden yararlanarak, daha düzenli ve sistemli işleyen, doğal yapıyı ve akışı koruyacak şehirler üretebilmek temeli üzerinde hizmet ağını genişleterek Artık bilginin sahibi olmanın yetmediğini bilerek. Bu bilginin anlamlı bir şekilde biçimlendirilmesi ve entegre edilmesi ayrıca, bilişim teknolojilerinin fırsatlarla beraber ortaya çıkardığı tehditlerin de iyi yönetilme konusunda ekip ruhu ile gerçekleştirme bilinci ile yoluna devam ediyor.


 Devletin malına sahip çıkarak ve israfı önleyerek, tüyü bitmemiş yetimin bu malda hakkı olduğunu biran bile aklından çıkarmadan. Merhameti ön planda tutarak, düşkünlere şefkat eliyle muamele ederek, haksızlığın karşısında ise yapanı kim olursa olsun durabilen. Halkın başkanı olan  Eyüp Eroğlu ve ekibi. Bu makamda geçici olduğunun bilincinde olup hizmetlerine halkına söz verdiği şekilde gecesini gündüzüne katarak devam etmektedirler.


İsabetli kararlar vererek her rüzgara kapılmadan bir çınar gibi sağlam basan, hizmetler yapan nereden geldiklerini bilen, nereye gideceklerini bilen eleştirilere göğüs geren hizmet şeffaflığına önem veren şaibelerden uzak durmaya çalışan bir ekibin başarı öyküsünün adı..
Tokat belediyesi disiplinden ödün vermeden hizmetler ağına devam..

TOKAT'A
 GİTMEK GEREK
Akıllı şehirler, ancak akıllı belediyecilik hizmetleri ile hayata geçebilecek projelerdir. Akıllı bir şehir, şehre dair ve küresel sorunlara hızlı bir şekilde cevap vermelidir


Diyorum ki..

Dalkavuklar..

Riyakarlar..

Yapılanları anlamak için 4 maymunluktan vaz geçin..

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, beldiye, başkan, eroğlu, hizmet


Haber okunma sayısı: 5487

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER