canlı yayın

Bir Başka Bahara mı?

10 Ocak 2018 Çarşamba 14:41
-bir-baska-bahara-mi

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.

Tokat’ta FETÖ üyeliğinden haklarında ‘Anayasal düzeni bozmak, Silahlı terör örgütü kurmak ve Vatan’a ihanetten’ haklarında dava açılan kişi ve kişiler koruma altında mı?


Şok İddia.

AKSİAD üyesi olan kişi ve kişiler hakkında FETÖ/PDY üyesi olmaları nedeni ile haklarında ‘Anayasal düzeni bozmak, Silahlı terör örgütü kurmak ve Vatan’a ihanetten’ soruşturma sumen altı mı ediliyor?


Tokat adliyesinde FETÖ/PDY üyesi olmaları nedeni ile Hakkında soruşturulma açılması için2016/820.. dosya da ismi geçen.

Müşteki: A.H.A


Suç: FETÖ/PDY üyesi olmak ‘Anayasal düzeni bozmak, Silahlı terör örgütü kurmak ve Vatan’a ihanet’


Ülke genelinde FETÖ/PDY soruşturmaları titizlik ve kararlılıkla yürütülürken Tokat’ta 2016 yılından günümüze haklarında soruşturma açılmayan kişi ve kişiler KORUNUYOR MU ?

Hakkında soruşturma açılması için 2016/820..? sayılı soruşturma da iddia edilen suç ve konuların bekletilmesi ve sumen altı edilmesinin arkasında SİYASİ güç mü, yoksa Ekonomi rant mı var?


Tokat ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.

 

Haber Kaynağı: YHA



Haber okunma sayısı: 3753

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER