canlı yayın

SUÇLU TOKATSPOR MU?

08 Ekim 2021 Cuma 21:25
suclu-tokatspor-mu

Bu güne kadar Tokatspor’un isminden faydalanarak kimi maddi kimi manevi katkı sağlayanlar oldu mu?

Tokat’ta futbol sevgisi artmaya başlayınca Futbolu sevende sevmeyende Futbol takımı kurmaya desteklemeye içinde var olmaya başladı.

Verdiği vaat ve sözleri yerine getiremeyerek başarısız duruma düşünce bir başka yerlerde kendilerine yer edinmeye çalışıyorlar.

Tokat’lı bunlara pirim verir mi?

Bu güne kadar Tokatspor’un isminden faydalanarak kimi maddi kimi manevi katkı sağlayanlar oldu mu?

cevap tabiiki oldu.

Tokatspor’un hakkını gasp eden oldu mu?

Tabiiki oldu.

Peki bunlardan hesap soruldu mu, bunlar hakkında yasal yollardan hak arayan oldu mu?

BAKIŞ GAZETESİ olarak Evet, Tokatspor’un hakkını aramak için yasal yollara baş vurulmak üzere haberlerimizi yayınladık, suç duyurusunda bulunmak üzere bir tane TOKATSPOR Yöneticisi çıkıp ta evet Tokatspor’un hakkını gasp etmişlerdir diye MÜDAHİL olmadı.

Olamazlar dı!

Nedeni ise neresinden tutarsan tut elde kalacak çorap söküğü gibi maddi ve manevi zarar verenler gün yüzüne çıkacak tı.

Şimdi Tokat’ta TOKATSPOR A.Ş yönetici Ufuk Akçekaya hakkında söylenmedik söz kalmadı. Kimi gerçek kimi iftira diyelim bu söylenenlere.

Tokatspor’un A.Ş olmadan çok değil ikiz sezon öncesini irdeleyelim.

Haziran 2016 yılı kulüp Başkanlığına getirilen Sadi İşeri tarafından hedef 2000 kombine kampanyası düzenledi. Kulüp adına kombine biletler satıldı hesabı verildi mi? Kombineler satılırken o dönemlerde sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde boy boy fotoğraf çektirerek kamuoyu yaratı geliri ikiye katladılar. 20 Ekim 2016 yılında görevden istifa ediyor.

5 aylık başkanlık koltuğunda oturan Sadi İşeri tarafından Satılan kombine biletlerden elde edilen gelir ne kadardı kulüp hesabına yattı mı meçhul..

Reklam anlaşmaları yapıldı elde edilen gelirin hesabı soruldu mu?

5 Aylık görevde kalan Sadi İşeri den sonra kulüp Başkanlığına Hasan Hüseyin Koç Kulüp başkanı çıkıp memlekette adalet yok mu hesap soracak kimse yok mu diyerek ver yansın etti.

Başkan Koç; "Kulübe ait bazı defterlerin eksik olduğunu yok olduğunu, görevi teslim aldığım dönemde de bunları hepsini bir arada talep etmeme rağmen bulamadığımı ve bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğumu belirtmek istiyorum dedi.

Sezon için satılan KOMBİNELERİN hesabını sormak için mi girişimde bulundu da geriye yönelik defterler YOK oldu. Koç tarafından şikayet edildi sonuç ne oldu yargı sonucu konuyu takip eden oldu mu yoksa SENARYO MİSALİ YANGIN sonucu yok edilerek DOSYA KAPATILDI MI?

Geriye Dönük Hesap Karmaşası Olan Hesap Verecek Kimsenin Olmadığı Ortam yaratıldı

Kimin Eli Kimin Cebinde Belli Değil Satışı yapılan YÜZBİNLRERCE TL lik KOMBİNE biletlerin hesabı verilmeden, Kayıp olan defterlerde kimin VERECEĞİ ALACAK oldu, Kimler BAĞIŞ YAPTIĞI PARALARI ALACAK OLARAK tahsile koştu.

Sahipsiz bırakılan, hakkı gasp edilen, kimin ne kadar para harcadığı, topladığı kafalarda soru işaretli bir dönemde Tokatspor’u devretme senaryoları sonucu Tokatspor A.Ş oluverdi

Tokatspor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya, Tokat’ı tanır mı, Tokat’ta yaşananları bilir mi dersek bilmezdi.

İki Tokatlı Ahmet Dursun, Okay Karacan bin bir vaatle ortaya çıkıp Tokatspor’un A.Ş olması için girişimlerde bulundular. Diğer taraftan Tokatspor’un kirli dosyaları gündemden düşsün diyenler emellerine ulaştırdılar ve TOKATSPOR A.Ş oldu.

Karşılıklı vaatler verildi, arlarında anlaşmalar yapıldı bu duruma karşı çıkanlar, uyarılarda bulunanlar dikkate alınmayarak Tokatspor A.Ş başlangıç yaptı.

Ön Görüşmelerde Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya’ya Tokatspor’un geriye dönük Borçları bildirildi, Arsa idi Ekonomik Destek idi SÖZLER verildi. Bir Çok Yönetici ve kişilerin karşı çıkmasına rağmen Tokatspor A.Ş oldu

Tokatspor A.Ş olduktan sonra kulüp içerisinde ayrışmalar, takışmalar başladı. Verilen VAATLER yerine getirilmedi. Ön görüşmede belirtilen BORÇ iki KATINA çıktı. Kulüp Başkanı beklemediği ÖDEMELER karşısında verilen söz ve vaatlerin tutulmasını istesede ve ayrıca Geçmiş dönemde SENARYO misali dosyalar ortadan kalkınca.

Tokatspor A.Ş de gerileme dönemi başladı. Alacağım var diyen icra yolu ile ÇÖKTÜ ler paralara.

Tokatspor A.Ş yeniden yapılanma kalkınma dönemine adım atsada başarılı olamadı. Futbol duayeneyim diyenler neyin peşine düştülerse göz göre göre takım BAL LİGİNE düşürdüler.

Tek SUÇLU Tokatspor kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya ilan edildi. Tokatspor’u bu duruma Akçekaya düşürdü naraları atıldı ve geçmişte Tokatspor’un kasasını BOŞALTANLAR, alacağı olmadığı halde ALACAĞIM var diyenler, Sütten ÇIKMIŞ AK KAŞIK oldular.

Tokatspor’un kuyusunu kazıp, kazdıkları kuyuda ŞAİBELER ile dolu YÖNETİCİLER in hiç mi suçları yok.

Futbol sevgisi birden ortaya çıkanlar son zamanlarda ortalarda CİRİT atıyor. Madem bu kadar FUTBOL u çok seviyordunuz Tokat’ın 1969 dan günümüze tek tutkusu olan TOKATSPOR’a neden bu sonu hazırladınız.

Burada Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya’yı severiz sevmeyiz, sayarız, Saymayız ortada bir gerçek var TOKATSPOR’u RANT kapısı görenler bu duruma getirdi.

Öyle bir ortam hazırlansın ki Diyorum ki 1969 RUHU yeniden canlansın Tokatspor elbirliği ile eski günlerine yeniden doğsun

 

 

 

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokatspor, A.Ş, Futbol, Başkan


Haber okunma sayısı: 1748

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER