canlı yayın
yeni-projeyle-battalgazi-gul-kokacak suclu-tokatspor-mu covid-19-la-mucadele-kapsaminda-uretim-rant-icin-mi-yapildi -is-kur-muduru-ekin-feto-kumpasi-dedi tarimin-cokus-nedeni--egitim- ispata-davet- u-t-a-n-i-y-o-r-u-m-- gurkan-devam-edecek-mi hizmet-bekiliyor bekleyelim-

Bu güne kadar Tokatspor’un isminden faydalanarak kimi maddi kimi manevi katkı sağlayanlar oldu mu?

BAKIŞ gazetesi olarak soruyoruz COVİD 19 la mücadelede Milli eğitim okulları ticari kazanç için mi devletin tüm imkanlarını kullanmaya açtı?

Gazaiantep te İhalelere fesat karıştırıldığı tespit edilen Gaziantep İŞKUR İl Müdürü ve şube Müdürlerinin de aralarında bulunduğu sanıklar, 10 ay ile 1 yıl 3 aya kadar değişen

Eğitim sorumluluğunu üstüne alan yok ! YÖK ve Milli eğitim siyasetin gölgesinden çıkmalı

Bu filmi defalarca izledi vatandaş sadece baş aktör sabit yardımcı oyuncular değişiyor da !

Vali Baruş bey olmadı....

C.B R.Tayyip Erdoğan, Malatya milletvekillerinin çıkarlarını ön palanda tutup koruma kalkanına mı alacak.

Tokat’ın önünü açıp geliştirecek, kalkındıracak hizmetler, yatırımlar Tokatlılar için hiçbir zaman önemli olmadı bu gidişle de olmayacak gibi.

Yeni Malatyaspor - Alanyaspor müsabaka sonrası kulüp başkanı tarafından medya mensubuna sözlü ve fizik saldırı olayı sonucu taraflar açıklamada bulunuyor..

-bir-baska-bahara-mi

Bir Başka Bahara mı?

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.

vur-diyenin-carkina-vur

Vur diyenin çarkına vur!

Ömer hoca kendini gündemde tutmak için mi, gündemde kalmak için arada sırada yazdığın yazıları gazetecilere, sanalcılara yollayarak mı İntikam almak istediğin kişi hakkında yazı yazanların arkasına sığınırakmı sağlamaya çalışıyorsun?..

meydan

MEYDAN!..

Bakış gazetesi 2014 te yerel seçimler öncesi vaat edilen projelerin takipçisi oldu..

kirli-cark-

KİRLİ ÇARK !..

Kirli çark iddiasını BAKIŞ farkı ile deşifre etme çalışmalarına başladık Kalemşorun kurduğu haber sitesinde kalem sattığı iddiasını belgelemek için…

sahte-tokat-kahramani-bay-baskan4

SAHTE TOKAT KAHRAMANI BAY BAŞKAN...4

Önüne her gelene iftira, yalan – dolan yaptıktan sonra, susmanın bedeli neydi sahi Çarkçı Kemal… 4 bin mi, 3 bin 500 olmaz mı?

-sahte-tokat-kahramani-bay-baskan-3

Sahte Tokat Kahramanı Bay Başkan.. 3

Yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen Tokat Valiliği, Usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı iddia edilen G.O.P Ü. Rektörlüğü, Spor kulüp yöneticileri, işadamları, bürokratlar, gazeteciler ve oda temsilcileri.

-sahte-tokat-kahramani-bay-baskan2

Sahte Tokat Kahramanı Bay Başkan..(2)

Geçtiğimiz günlerde daha öncesinde aynı entrikalar içinde bulunduğun kalemşor ve o kurumun idareci ile bir araya geldiniz ve ne olduysa o görüşme sonrası Tarafımdan kalemi satın alınarak SUSTURULAN kalemşor yine aynı ağız ile yazmaya başladı..

sahte-tokat-kahramani-bay-baskan

Sahte Tokat kahramanı Bay Başkan…

Ortada YOLSUZLUK varsa.. Ortada USULSÜZLÜK varsa.. Hep birlikte yazalım, yolsuzluğu, usulsüzlüğü ortaya çıkartalım yapanları deşifre edelim… Ama!..

hadi-oradan-baskanmis

Hadi oradan Başkanmış....

Çirkefleşen sözde BAŞKAN.. O koltuğu rant için mi kullanmaya başladın.. Oturduğun koltuğu altına koyanlara ne gibi minnet borcun var?

omurgasizsin

OMURGASIZSIN!..

Seni çok iyi tanıyorum. Sana, senin yaptığın gibi küfür etmeyeceğim. Hakaret etmeyeceğim..

oyun-bozuluyor

OYUN BOZULUYOR

Kurum muhbirleri ile medya arasındaki kirli oyun bozuluyor

-ya-oldugun-gibi

Ya olduğun gibi!

Evet, Haklısınız kamuoyunu aydınlatmak için. Onlarca yolsuzluk, usulsüzlük haksızlık haberleri neden ve nasıl yayımlanmıyor onu deşifre etmek için bu yazı serisini yayınlama ihtiyacı duyduk.

cok-korktum

ÇOK KORKTUM!..

İnanınki yazdıklarımdan dolayı çok korktum!

zibidi

ZİBİDİ!

Sözde kendisini dev aynasında gören site editörü kendisine kalemşorler tarafından bir belge veriliyor bu belge ile ilgili biri haber, diğeri köşe, bir diğeri de ara bulucu rolünü üsleniyor. Yazıyorlar, ortamı geriyorlar ve bekliyorlar..

satilik-kalem

SATILIK KALEM

Haber satan, kalem kiralayan sanalcılar türedi. Tokat’ta bir şeyler dönüyordu. Dönen dolabı herkes biliyor, o dönen dolaba birçoğu biniyor, kendileri de dönüyordu ama gerçekler ortaya bir bir çıkınca dönme dolaptan inen dönmenin etkisi ile fır fır fırıldak olmaya başladı.

dur-orada-ozbilgin

DUR ORADA ÖZBİLGİN

Evet Sayın Özbilgin, isim vermemişsin kitleye hitap etmişsin 40 yazardan aldığın 40 yama yaptığın yazında “İyi bir gazeteci olmak için çok şey sayabilirim de, bildiğim çok iyi bir şey var ki, “güvercin gibi atılan buğdaya veya simite dalan” kişiden, kesinlikle ne gazeteci, ne de dost olmaz demişsin.

dur-bakalim-sayin-ozbilgin

Dur bakalım. Sayın Özbilgin.

Sahi sen bu gurupta değilsin. Sütten çıkmış ak kaşıksın. Sinek gibi ona buna konmadın, kelebek gibi kanatlarını çırparak özgürsün ne diyelim.

sazanlar-2

SAZANLAR (2)

Sazanlar yazın suyun üstüne yakın bölgelerdedir, su soğuyunca derinlere çekilir. Bizim sazan da kulaktan duyma konular bulunca ön planda, beceremeyince ortadan kaybolurlar. Ortamı ısındırma girişimlerimiz sonucu sazanları yüzeye çıkartmayı başardık ve avlamaya devam ettik

sazanlar-1

SAZANLAR (1)

Sizlere değişik yem formülleri veriyorum. İlk başlarda avlanacağınız bölgede balıkların bu yemlere alışması için yemleme yapacaksınız, bir süre sonra balıkların o çevreden ve yemlerden hoşlandığını, ayrılmadığını göreceksiniz.

sazanlar

SAZANLAR....

O Milletvekilleri, O bakanlar, O valiler, O belediye Başkanları, O bürokratlar, O iş adamları, O medya patronları, O siyasiler, O kalemşorlar nerede dersiniz...