canlı yayın
vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

erhan-cengiz-baskanliginda-muhtarlar-siyasi-parti-temsilcileri-ve-belediye-meclis-uyeleri-ile-toplanti-duzenlendi---

Erhan CENGİZ Başkanlığında Muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri ve Belediye meclis üyeleri ile toplantı düzenlendi.

Başkan CENGİZ ; Kıymetli Muhtarlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve Siyasi parti temsilcileri ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemize yapılan ve yapılması planlanan projelerimiz ve hizmetlerimiz konusunda gerekli bilgileri verdik.

baskan-dag-19-ekim-muhtarlar-gunu-mesaji

Başkan Dağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

nadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Muhtarlarımız kendi mahallerindeki sorunlarının en iyi bir şekilde çözülmesi için tüm kurumlarla birlikte çalışmaktadırlar.

-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.