canlı yayın
tokatta-yerel-medyaya-guvensizlik

Tokat’ta Yerel Medyaya Güvensizlik

Tokat Valiliği apar topar Yerel Medya birlikteliği adı altında yemekli toplantı düzenliyor.

israfi-saklamak-icin-medyaya-yasak

İsrafı Saklamak İçin Medyaya Yasak

AK Parti Tokat Milletvekili ÖZLEM ZENGİN; Yapılan MEDYA yasağı ve İSRAF ile tüm TÜRKİYE ye Tokat’ın adını duymuş oldu.

--mhp-lideri-bahceli-sosyal-medya-hesaplarini-askiya-aldi

MHP Lideri Bahçeli sosyal medya hesaplarını askıya aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,"Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."dedi.

-sosyal-medya-da-husrana-ugradilar

SOSYAL MEDYA DA HÜSRANA UĞRADILAR

Siyasiler yakında kampanya başlatmaya başlarlar Beğeni ve paylaşım yapanlara çeşitli ödül ve hediyeler dağıtmaya başlarlar.

mhpli-ozdemir-yerel-medyanin-en-azindan-nefes-almasi-saglanmali

MHP'li Özdemir: Yerel medyanın en azından nefes alması sağlanmalı

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel medyanın son yıllarda artan sorunlarının Kovid-19 salgını sonrasında daha da sıkıntılı bir hal almaya başladığını ifade ederek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yanıtlaması isteğiyle TBMM'ye soru önergesi verdi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-yerel-medya-sorunlari

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU YEREL MEDYA SORUNLARI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak, Yerel Medya’nın yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, bu sorunları tek tek sıralayarak “Anadolu’da bulunan, şehrimizin ve dolayısıyla hepimizin sesi olan Yerel Medya zor durumdadır. Bu süreçte alınacak ekonomik tedbirler arasında beklentileri vardır.” Dedi.

gurer-virus-medyayi-da-vurdu-acil-onlem-sart

Gürer: “Virüs medyayı da Vurdu; acil önlem şart”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, korona virüs tehdidinin, medya kuruluşları ve bu kuruluşlarda çalışan basın mensuplarını da büyük ölçüde olumsuz etkilediğini belirtti.

baskan-cinar-sosyal-medyanin-ilgi-odagi-olan-fatma-ozaslani-evinde-ziyaret-etti

BAŞKAN ÇINAR, SOSYAL MEDYANIN İLGİ ODAĞI OLAN FATMA ÖZASLAN’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

“Fatma Teyzenin Tarihi Cevabı, Askerlerimize Umut Aşılamıştır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Suriye’de ne işimiz var?’ sorusuna verdiği ‘Yılan gelmiş, düşman gelmiş bağrımıza girmiş evimizin içerisine. Biz Suriye'ye gitmezsek Türkiye'yi taksim ettiler paylaştılar’ yanıtı ile sosyal medyanın ilgi odağı olan Fatma Özaslan’ı evinde ziyaret etti

kelem-mi-yoksa-bogaz-mi-calissin

Kelem mi yoksa boğaz mı çalışsın?

Ne diyelim.. Bizim medyada kalem yerine boğaz önplanda olmuş..

bekleyelim-

BEKLEYELİM

Yeni Malatyaspor - Alanyaspor müsabaka sonrası kulüp başkanı tarafından medya mensubuna sözlü ve fizik saldırı olayı sonucu taraflar açıklamada bulunuyor..

sazanlar-1

SAZANLAR (1)

Sizlere değişik yem formülleri veriyorum. İlk başlarda avlanacağınız bölgede balıkların bu yemlere alışması için yemleme yapacaksınız, bir süre sonra balıkların o çevreden ve yemlerden hoşlandığını, ayrılmadığını göreceksiniz.

sazanlar

SAZANLAR....

O Milletvekilleri, O bakanlar, O valiler, O belediye Başkanları, O bürokratlar, O iş adamları, O medya patronları, O siyasiler, O kalemşorlar nerede dersiniz...

medya-yalan-yaziyor-

MEDYA YALAN YAZIYOR (!)

Bakış gazetesi elindeki belge ve bilgiler ışığında kurulduğu günden bu güne kamu yararını ön plân da tutup kamuoyunu aydınlatma açısından haberlerini yaptı. Ne yazık ki bazı çıkarcı siyasîler ve dalkavukları tarafından Gazetemiz aleyhine karalama kampanyası başlatıldı. Sözde “Medya yalan yazıyor” lafını temcit plavı gibi kullanmaya başladılar. Bakış gazetesi olarak diyoruz ki “ONLAR YALAN SÖYLÜYOR”