canlı yayın
saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

ahmet-cakir-divan-kurulundan-istifa-etti

Ahmet Çakır, Divan Kurulundan İstifa etti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, BTC Türk Y. Malatyaspor divan kurulu başkanlığından istifa ettiği bildirildi.

calikin-turkiye-buyuk-millet-meclisi-genel-kurulunda-yaptigi-konusmasi

Çalık’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşması

Sayın Başkan, Sayın Milletvekilleri İYİ Parti grubunun vermiş olduğu Meclis Araştırması önergesi hakkında söz almış bulunuyorum. Öncelikle Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

calik-tbmm-genel-kurulunda-konustu

Çalık TBMM Genel Kurulunda konuştu

“2002 Türkiye’si ve onun öncesindeki Türkiye ile bugünkü Türkiye'de sağlıkta katetmiş olduğumuz yol bütün dünya devletlerinin takdir ettiği bir süreçtir. On sekiz yıllık sağlık politikalarında en önemli yapmış olduğumuz işlem, özellikle 83 milyon insanımıza eşit sağlık hizmetini sunmak oldu. Özellikle sosyal güvenlik sisteminde yapmış olduğumuz reformla biz, 2002 yılında sağlıktan yararlanan vatandaşlarımızın oranını yüzde 67'den bugün yüzde 100'e çıkarmış vaziyetteyiz. Yani genel sağlık sigortasıyla birlikte vatandaşlarımız, isteyen istediği hastanede tedavisini oluyor, eşit sağlık hizmetine kesinlikle kavuşuyor.

profesyonel-futbol-disiplin-kurulundan-ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan Ceza

Hukuk Müşavirliği'nce 03.09.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

fendoglu-karaciger-naklini-yapan-ekibe-tesekkur-edip-universitenin-odeneklerinin-bir-an-once-odenmesini-istedi

"FENDOĞLU KARACİĞER NAKLİNİ YAPAN EKİBE TEŞEKKÜR EDİP, ÜNİVERSİTENİN ÖDENEKLERİNİN BİR AN ÖNCE ÖDENMESİNİ İSTEDİ"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda söz alarak Dünya'da bir ilk olan Malatya TÖTM'de Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz öncülüğünde gerçekleştirilmekte olan aynı anda 5 hastaya eş zamanlı karaciğer naklinde emeği olan herkese teşekkür edip, Bu başarının devamı için daha öncede mecliste Fendoğlu tarafından gündeme getirilmesinin ardından bir kısmı bakanlık tarafından gönderilen Turgut Özal tıp merkezinin yaklaşık 25 Milyon TL ye varan ödeneklerinin bir an önce verilmesini istedi.