AKP
AKP
battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinden-model-olacak-uygulama

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN MODEL OLACAK UYGULAMA

65 asil ve 300’ün üzerinde gönüllü üyesi ile Malatya’da önemli projeleri hayata geçiren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yapacağı örnek uygulama ile bir ilke daha imza atacak.

ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

baskan-guder-kooperatifcilikte-markalasma-cok-onemlidir

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFÇİLİKTE MARKALAŞMA ÇOK ÖNEMLİDİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 Aralık’ta kutlanan “Dünya Kooperatifçilik Günü” nedeniyle ‘Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Güder, “Başarılı kooperatifler, hem üreticinin hem de tüketicinin sorunlarının çözümünde çok önemli bir görevini yerine getiriyorlar” dedi.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifi-e-ticaret-ile-daha-guclu-olacak

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ, E-TİCARET İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üye girişimcilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler, cafe market ve Hanımeli Pazarının yanı sıra imzalanan protokol ile odağında kadın girişimcilerin ve üretimlerinin olduğu shopstarwomen.com’dan da direk tüketicilerle buluşuyor.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

calik-malatyada-kooperatifler-araciligiyla-3-bin-275-esnafa-1587-milyon-lira-faizsiz-kredi-verildi

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.”

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatiflerimiz kanalıyla 24 Ocak’tan itibaren Malatya’daki 3 bin 275 esnafa 158 milyon 700 bin lira tutarında 50 bin liralık faizsiz kredi verildi.” dedi.

malatya-kadin-girisimi-kooperatifi-acildi

MALATYA KADIN GİRİŞİMİ KOOPERATİFİ AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan Hanımefendinin Fahri Başkanlığını yaptığı Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, düzenlenen törenle açıldı. Tevfik Temelli Caddesi üzerindeki Kerpiç Konaklar içerisinde yer alan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin açılış törenine AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile eşi Hafize Gürkan’ın yanı sıra Malatya Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Söylemez ile çok sayıda davetli katıldı.

malatya-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifi-aciliyor

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılıyor

MALATYA’LI ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİ “MALDİANA” MARKASIYLA PAZARLANACAK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan Hanımefendinin Fahri Başkanlığını yaptığı Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Japonya Büyükelçisi Miyajımo AKİO’nun katılımıyla 21 Ağustos Cuma günü saat 17’00’de düzenlenecek törenle açılacak.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

kooperatifcilik-otobusu-arapgirde

Kooperatifçilik Otobüsü Arapgir’de

Ticaret Bakanlığı tarafından kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak amacıyla yeniden yola çıkan “Kooperatifçilik Otobüsü” Arapgir’e geldi

baskan-cinar-yesilyurt-kadin-girisimi-ve-isletme-kooperatifinin-ilk-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ VE İŞLETME KOOPERATİFİNİN İLK TOPLANTISINA KATILDI

“Girişimci Kadınlarımızın Destekleriyle Yerli Üretimde Marka Olacağız” Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinin ilk toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Girişimci, azimli ve üreten kadınlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine katkı sunacak çalışmalarda yer almalarını destekliyoruz. Elinin değdiği her işi bereketlenip güzelleştiren kadınlarımızın destekleriyle tarım seferberliğimizin boyutunu daha ileri bir düzeye ulaştırmış olacağız.” diye konuştu.

esnaf-sanatkarlar-ve-kooperatifcilik-genel-muduru-erkan-malatya-esnafi-ile-bulustu

Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Erkan Malatya Esnafı İle Buluştu

icaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Esnaf ve Sanatkarlar Bilgilendirme Toplantısı için Malatya’da esnaflarla bir araya geldi.