canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

tuketebilecegimiz-kadar-ekmek-alalim-israfin-onune-gecelim

Tüketebileceğimiz kadar ekmek alalım israfın önüne geçelim

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK 200 KG BAYAT EKMEK TOPLUYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi ekmek israfının önüne geçmek için başlatmış oluğu ‘Bayat Ekmek Kutusu’ uygulaması ile topladığı ekmeklerin bir kısmını sokak hayvanlarına bir kısmını da yaban hayvanlarına yem olarak vermekte.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

keskin-oyakin-hekimhan-projesi-yerli-otomobil-kadar-onemli-milli-bir-projedir

Keskin: “OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir. Bu nedenle bir 12 yılın daha geçmemesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bölgemiz içinde kalkınma hamlesi olacak projenin daha hızlı başlatılması için özel desteğini bekliyoruz” dedi.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

madde-bagimliligi-yasi-10a-kadar-dustu

Madde bağımlılığı yaşı 10'a kadar düştü

Psikolog Merve Mamacı, herhangi bir maddeye bağımlılık yaşının 10 yaşa kadar indiğini söyledi. Çocukların maddeye kolay ulaşabildiğini belirten Mamacı, “Çocukların bağımlı olmasını önlemek için onlarla iyi iletişim kurmak ve dinlemek gerekiyor” dedi.

baskan-akay-turhal-seker-simdiye-kadar-devletteydi-simdi-ise-millettedir

BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR

TURHAL’DA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ BAŞKAN AKAY; TURHAL ŞEKER ŞİMDİYE KADAR DEVLETTEYDİ ŞİMDİ İSE MİLLETTEDİR TURHAL ŞEKER ÇİFTÇİNİN ÖZ MALIDIR 2020-2021 Kampanya Döneminin ilk eğitim programını Turhal ve bölgelerinde başlatan ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği Kayseri Şeker çiftçi eğitim, değerlendirme ve istişare toplantıları, Turhal Şeker Fabrikası ve Sivas Yıldızeli’nde yapılan son toplantı ile sona erdi.

turkiyede-ne-kadar-malatyali-var

TÜRKİYE'DE NE KADAR MALATYALI VAR

Türkiye istatistik kurumu (TÜİK) Verilerine göre hangi ilde kaç Malatya nüfusuna kayıtlı kaç Malatyalı yaşıyor.

sosyal-tesisler-sabaha-kadar-hizmet-verdi-acil-mudahale-ekipleri-doganyol-ve-puturged

SOSYAL TESİSLER SABAHA KADAR HİZMET VERDİ, ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ DOĞANYOL VE PÜTÜRGE’D

“Bütün İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediyesi, 6.8 şiddetindeki depremin ardından her hangi bir mağduriyet yaşanmaması için geceyi dışarıda geçiren vatandaşları sosyal tesislerde misafir ederken, çay ve çorba ikramında bulunuldu

chp-milletvekili-gurer--kansere-neden-olan-asbest-icin-ne-kadar-duyarliyiz

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRER – “KANSERE NEDEN OLAN ASBEST İÇİN NE KADAR DUYARLIYIZ”

CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM düzenlediği basın toplantısında asbest ile ilgili sorunlara dikkat çekti. 2010 yılında ülkemizde kullanımı yasaklanan asbestin halen bazı ürünlerde kullanıldığını, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının bu konuda gerekenleri yapması ve yönetmeliklerin bir an önce çıkarılmasını istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 yılda Yıkım yönetmenliğini dahi çıkaramadı” dedi.

hirsizligin-bu-kadarina-pes

Hırsızlığın Bu kadarına Pes

4/12/2019 günü Dabakhane Mahallesi Tenzile Sokak üzerinde baygınlık geçiren Sara hastası bir şahsın yanına yardım amaçlı yaklaşarak şahsın cebinden bir miktar para çalan şahsın kamera görüntüleri ihbar niteliğinde incelenmiş, yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi şahsın tespiti yapıldığı açıklandı.

calik-malatyasporumuza-bugun-de-sonuna-kadar-destek-veriyoruz-yarin-da-verecegiz

Çalık: “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor’a yönelik oyunları bozacaklarını ifade ederek, “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz.” dedi.

sansur-ne-kadar-kotuyse-oto-sansur-bir-o-kadar-trajedidir--bugun-24-temmuz

Sansür ne kadar kötüyse, oto sansür bir o kadar trajedidir Bugün, 24 Temmuz.

24 Temmuz’un bugün, bayram değil, sansür ve oto sansür arasında sıkışan, her şeye rağmen gazetecilik yapmaya çalışan bir grup basın emekçisinin Dayanışma Günü! Siyasal iktidarların mesleğimiz üzerinde ağır baskılar oluşturduğu, gazetecilerin soruşturulduğu, cezaevlerine atıldığı bu günlerde bir bayramdan söz etmek ne kadar doğru?