canlı yayın
vali-barus-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-meydana-gelen-yangin-ile-ilgili-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Meydana Gelen Yangın İle İlgili İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen yangın ile ilgili yetkililerden bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

baskan-gurkan-meydana-gelen-depremin-merkez-ussu-ulukoyde-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN, MEYDANA GELEN DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ ULUKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Merkez üssü Battalgazi İlçesi Uluköy Mahallesi olan 4.7 şiddetindeki depremin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, depremin merkez üssü Uluköy mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Selahattin Gürkan, yapılan incelemelerde herhangi bir mal veya can kaybı olmadığını belirtti.

il-milli-egitim-muduru-battal-kanbay-arguvan-ve-hekimhan-ilcelerinde-incelemelerde-bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Arguvan ve Hekimhan İlçelerinde İncelemelerde Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Arguvan ve Hekimhan İlçelerini ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, incelemelerde bulunmak ve ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenler ile istişarede bulunmak üzere ilk önce Arguvan ilçesini ertesi gün ise Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

icisleri-bakan-yardimcisi-catakli-malatyada-incelemelerde-bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Malatya’da İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, 24 Ocakta Elazığ Sivrice’de yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden büyük ölçüde etkilenen Malatya'da depremzedeler için yürütülen çalışmaları inceleyerek değerlendirmede bulunmak amacıyla Malatya’ya geldi.

vali-barus-genclik-ve-spor-il-mudurlugunde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu ile yapımı tamamlanmak üzere olan tam olimpik yüzme havuzunda inceleme yapan Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’dan bilgi aldı.

vali-barus-tarihi-yapi-eser-ve-alanlarda-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Tarihi Yapı, Eser ve Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait restorasyonu yapılan ve devam eden tarihi yapı, eser ve alanları ziyaret etti.

kaptaj-tesislerinde-incelemelerde-bulunan-buyukelci-miyajima

Kaptaj tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükelçi Miyajima

MALAYA ŞEHRİ KALİTELİ SU TÜKETİYOR Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Battalgazi gezisi sonrası Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ile birlikte Kaptaj tesislerini ziyaret ederek e incelemelerde bulundular

bakan-yardimcisi-catak-saglik-icin-hepimiz-icin-denetiminde-ve-deprem-bolgesinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Yardımcısı Çatak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Denetiminde ve Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.2 şiddetindeki depremin meydana getirdiği etkileri incelemek üzere Malatya'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İlk olarak Malatya Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda Deprem Değerlendirme Toplantısına katıldı.