AKP
AKP
battalgazi-belediyesi-60-kilometre-yeni-imar-yolu-acti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 60 KİLOMETRE YENİ İMAR YOLU AÇTI

Battalgazi Belediyesi, 1,5 yıllık zaman zarfı içinde 60 kilometre yeni imar yolları açarak, yol çalışmaları kapsamında 150 milyonluk dev yatırımı ilçe ile buluşturdu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bizler bu makamlarda vatandaşlarımıza hizmet için varız” dedi.

orduzu-ve-haniminciftligi-imar-plani-uygulamasi-aski-sureci-basladi

Orduzu ve Hanımınçiftliği İmar Planı Uygulaması Askı Süreci Başladı.

Battalgazi’de İmar sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Son olarak Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı uygulama çalışmaları son aşamaya geldi. Battalgazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama bürosu tarafından askıya çıkarılan plan 11 Ocak 2021 tarihine kadar askıda kalacak.

gurkan-sehri-imar-ederken-kamu-yatirimlari-da-yapiyoruz

GÜRKAN: ŞEHRİ İMAR EDERKEN KAMU YATIRIMLARI DA YAPIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Altay Kışlası içerisine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan kışla, yatakhane, misafirhane, kafeterya gibi sosyal tesislerin temel atma töreni düzenlendi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

battalgazide-yeni-imar-yollari-aciliyor

Battalgazi'de Yeni İmar Yolları Açılıyor

Battalgazi Belediyesi, ulaşım yatırımları kapsamında Çöşnük Mahallesi önünden Çamurlu Mahallesindeki Venk Caddesi'ne açılan 3 bin metre uzunluğunda ki yeni imar yolu açma çalışmalarına başladı.

yeni-imar-yolunda-asfalt-serimi-tamamlandi

YENİ İMAR YOLUNDA ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Başkan Güder, “Hedefimiz Battalgazi’yi Şanına, Tarihine ve Kültürüne Layık Bir İlçe Yapmak” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuzey Kuşak Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Hanımınçiftliği mahallesinde imara yeni açılan 1 kilometrelik yolun sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi.

izmirde-cemevleri-imar-planlarina-ibadethane-olarak-yazilacak

İzmir'de cemevleri imar planlarına ibadethane olarak yazılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi cemevleri konusunda önemli bir karara imza attı. Büyükşehir Belediye Meclisi oy çokluğuyla Selçuk, Aliağa, Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Konak ilçelerindeki cemevlerinin kentin imar planına ibadethane olarak işlenmesine karar verdi. Belediye Meclis toplantısını izlemek için belediye binasına gelen Alevi-Bektaşi toplumunun temsilcileri ise kararı memnuniyetle karşıladı.

yesilyurt-belediyesine-uluslar-arasi-kentsel-ve-mimari-dokunun-korunmasi-odulu

YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ‘ULUSLAR ARASI KENTSEL VE MİMARİ DOKUNUN KORUNMASI’ ÖDÜLÜ

Başkan Çınar, 16 Ocak’ta Fransa’ya Giderek Ödülü Alacak Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın üzerinde büyük bir özenle durduğu ‘Kadim Yeşilyurt Kentsel Planlama Projesi’, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG MEWA) tarafından desteklenen Kent Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen 2019 Yılı Uluslar arası İdeal Kent Ödülleri çerçevesinde; 2019 Yılı Uluslar arası Kentsel ve Mimari Dokunun Korunması ödülüne layık görüldü.

baskan-guderimarda-kat-sayiyi-arttirdik

BAŞKAN GÜDER:“İMARDA KAT SAYIYI ARTTIRDIK”

“10 Dönüme Sığan 120 Daire Sayısını 150’ye Çıkardık” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle toplantıları kapsamında Kaldırım Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda mahalle sakinlerinin sorun, sıkıntı, talep, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Güder, mahalle ile ilgili tespit edilen sorunların çözümü noktasında büyük çaba ve gayret sarf ettiklerini söyledi.

fetonun-finans-kaynagi

FETÖ'NÜN FİNANS KAYNAĞI

BAKIŞ gazetesi olarak haberimizin takipçisi olduk ve 15 TEMMUZ FETÖ tarafından ülkemizde yapmak istedikleri darbe girişimi sonrası başarısız olmaları neticesinde…

kultur-sarayi-bahcesine-gunduz-kondu-bina

KÜLTÜR SARAYI BAHÇESİNE GÜNDÜZ KONDU BİNA

Tokat’ta İl Özel İdaresi nin de bulunduğu Atatürk kültür sarayının bahçesinde yapılan imarsız, plansız, ruhsatsız bina akıllarda soru işareti bıraktı.