canlı yayın
misir-muftusunden-ayasofya-cikisi-camiye-donusturulmesi-kabul-edilemez

Mısır Müftüsü'nden Ayasofya çıkışı: Camiye dönüştürülmesi kabul edilemez

Mısır Müftüsü Şevki Allam, Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

gurer-magduriyet-yasayan-ciftcilere--yeni-bir-hak-taninmali

Gürer: “Mağduriyet yaşayan çiftçilere yeni bir hak tanınmalı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, hazineye ait tarımsal arazilerinin, kiracı ve kullanıcılarına yarı fiyatından satışına imkan sağlayan düzenlemeden, çeşitli nedenlerle faydalanamayan hazine arazisi kiracılarının yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi.

baskan-kirazin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan Kiraz'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

15 Temmuz 2016 yılında bir darbe girişimiyle ülke olarak karşı karşıya kalmıştık. Bu yıl 4'üncü yılı. 4'üncü yılında bir kez daha darbe kalkışmasını gerçekleştirenleri, buna destek olanları kınadığımızı belirtmek istiyorum.

durmaz-15-temmuz-bagislari-acilen-hak-sahiplerine-verilmeli

Durmaz; 15 Temmuz Bağışları Acilen Hak Sahiplerine Verilmeli

15 Temmuz’un ülkemiz tarihinde önemli bir milat olduğunu vurgulayan Durmaz, Bu darbe girişimi karşısında yiğitçe duran, demokratik tepkisini ortaya koyan tüm vatandaşlarımızı ve gazilerimizi saygıyla selamlıyor, Şehitlerimize rahmet diliyorum.” Dedi.

baskan-ilhanin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan İlhan'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

Yüce Türk milleti tarih boyunca buhranlı dönemler yaşamıştır ancak bu güçlükleri büyük feraseti sayesinde yenmesini bilmiştir.

yesilyurtta-yollar-yenilendikce-uzaklarda-yakin-olmaya-basladi

YEŞİLYURT’TA YOLLAR YENİLENDİKÇE UZAKLARDA YAKIN OLMAYA BAŞLADI

“Yalınkaya, Yeni Yatırımlarımızla Daha Fazla Tercih Edilecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

vali-barus-ogrenciler-sportif-faaliyetlerden-geri-kalmamali

Vali Baruş, Öğrenciler Sportif Faaliyetlerden Geri Kalmamalı

Vali Aydın Baruş, voleybol sahası, futbol sahası ve basketbol sahası olmak üzere spor alanı eksikliği bulunan okullarda incelemelerde bulundu.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-ulastirma-ve-alt-yapi-bakani-adil-kaaraismailoglu-ile-bakanlikta-yaptigi-ikili-gorusmede-

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Kaaraismailoğlu ile bakanlıkta yaptığı ikili görüşmede ;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaretinde, Malatya’da şehir merkezi, ilçeler, mahalleler (köy) ve çevre iller ile olan bağlantıyı sağlayan ana arterlerde yıllardır devam eden, çözüme ulaşaması için vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve beklentilri içerisinde yer alan ulaşım ve alt yapı sorunlarını iletti.

baskan-gurkan-sehit-ve-gazi-aileleriyle-bulustu

BAŞKAN GÜRKAN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BULUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit yakınları, Gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Şehit ve Gazi ailelerine hitap eden Başkan Gürkan, “Sizler başımızın tacısınız” dedi

kahveciler-bu-sikintilar-icerisinde-ne-yiyip-ne-icecek

Kahveciler bu sıkıntılar içerisinde ne yiyip ne içecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, kahveci esnafının pandemi sürecinden buyana büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, 'Kahveci esnafı evine ekmek götürecek kazancı elde edemiyor' dedi.

sifa-deposu-baharatlar-faydalari-ile-sasirtiyor

Şifa deposu baharatlar faydaları ile şaşırtıyor!

Yemeklere lezzet katarken sağlık açısından birçok faydayı beraberinde getiren baharatlar, sofralarımızın vazgeçilmezleri... Eski çağlardan itibaren şifa niyetine kullanılan baharatlar; günümüzde de birçok hastalığa karşı koruyucu etki gösterebiliyor veya hastalık semptomlarının azaltılmasında destekleyici rol oynayabiliyor. Ancak baharatları tüketirken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor.

maske-uzerinde-yalan-bilgiler

MASKE ÜZERİNDE YALAN BİLGİLER

Covid-19’a karşı insanlığın elindeki en önemli silahlardan biri olan maske ile ilgili olarak sosyal medyada ortaya atılan iddialar, koronavirüsle mücadeleye darbe vuruyor.

asfalt-calismasi-ile-tenzile-sokak-piril-piril

ASFALT ÇALIŞMASI İLE TENZİLE SOKAK PIRIL PIRIL

Battalgazi Belediyesi, deforme olmuş Tenzile Sokak’ta sıcak asfalt serim çalışması yaptı. Esnafların mağdur olmaması için çalışmalarını gece yürüten ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “MASKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çarşı merkezinin alt yapı çalışmalarının tamamlanması için 130 milyon liralık bütçe ayrıldı” dedi.

vali-barus-tarimsal-uretim-ve-ar-ge-sahasi-ile-yesil-gida-seracilik-alaninda-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş Tarımsal Üretim ve Ar-Ge Sahası ile Yeşil Gıda Seracılık Alanında İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Cumhuriyet Örnek Köy Mahallesi ve Kırlangıç Mahallesinde bulunan Tarımsal Üretim ve AR-GE sahası ve Yeşil Gıda Seracılık alanında incelemelerde bulundu.

baskan-cinar-ikizce-ve-ozal-mahallelerinde-ki-yol-yenileme-ve-acma-calismalarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, İKİZCE VE ÖZAL MAHALLELERİNDE Kİ YOL YENİLEME VE AÇMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz” İkizce ve Özal Mahallelerindeki araç ve yaya trafiğini rahatlatmak adına başlayan yol yenileme ve genişletme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hızla gelişen ve değişen Yeşilyurt’umuzun tüm bölgelerine ulaşımı kolaylaştırmak, araç ve yaya trafiğindeki akıcılık düzeyini artırmak adına çok yoğun çalışıyoruz.” dedi.

baskan-gurkan-ankara-temaslari-hakkinda-bilgiler-verdi

Başkan Gürkan, Ankara temasları hakkında bilgiler verdi

MALATYA’YA YAKIŞIR ADLİYE SARAYI İNŞA EDİLECEK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya yeni ve modern bir Adliye Sarayı kazandırılması ile ilgili olarak Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu temaslar hakkında bilgiler verdi. Başkan Gürkan, Malatya’ya yakışır bir Adliye Sarayı’nın yapılması için sürecin takipçisi olduklarını belirtti.

zabita-daire-baskanligi-ekipleri-firinlarda-denetim-ve-bilgilendirmelerde-bulundu

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri fırınlarda denetim ve bilgilendirmelerde bulundu

FIRINLARDA MASKE VE ELDİVEN DENETİMİ YAPILDI Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri unlu mamul satışı yapan fırınlarda gramaj kontrolü, maske, eldiven ve hijyen kuralları konusunda denetimler gerçekleştirdi

dilek-mahallesinin-sorunlari-bir-bir-cozuluyor

DİLEK MAHALLESİNİN SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dilek Mahallesinin ulaşımını sağlayan, Kuzey Kuşak yolunun da en önemli bağlantı yollarından biri olan Dilek Caddesinde genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2.5 kilometrelik bölümü standartlara uygun hale getirilen cadde de 3.5 kilometrelik asfalt serim çalışmaları ise devam ediyor.

44-yil-hatir-kahve-konaginda-kahve-kulturunu-yansitan-500-farkli-obje-sergilenecek

44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI’NDA KAHVE KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN 500 FARKLI OBJE SERGİLENECEK

“Kahve Kültürünü Özel Bir Projeyle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Medeniyetimizde farklı bir yere sahip olan, günlük yaşamın ve sosyal hayatın bir değerli bir parçası kahve kültürünü yansıtan 500 farklı objenin yer aldığı 44 Yıl Hatır Kahve Konağımız, geleneksel desenlerden oluşan iç ve dış mimari yapısı ve dinlenme alanlarıyla Yeşilyurt’umuzun tarihsel kimliğine güçlü değerler katacaktır.” dedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-yks-sinavina-giren-ogrencileri-ve-ailelerini-yalniz-birakmadi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

“Öğrencilerimizin Başarılarıyla Daha Güzel Bir Geleceğe Hazırlanacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Çınar, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için su, maske ve meyve suyu dağıttı.