canlı yayın
kerimoglu-malatyamizin-yasanilir-hale-gelmesi-icin-birlikte-calisacagiz

Kerimoğlu, Malatya’mızın Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışacağız

Malatya’mızın Daha Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Av. Fatih Kerimoğlu 2020 Yılının Son Gününde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ilce-yollari-yatay-ve-dusey-isaretlemelerle-daha-guvenli-hale-geliyor

İLÇE YOLLARI YATAY VE DÜŞEY İŞARETLEMELERLE DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama, yol bakım ve onarım, yol genişletme çalışmalarının yapılması sonrasında, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yenilenen yolların, yol çizgilerinin yapımı da gerçekleştiriliyor.

aylin-cesur-turkiyeyi-yokluga-yol-alir-hale-getirdiniz

AYLİN CESUR: “TÜRKİYE’Yİ YOKLUĞA YOL ALIR HALE GETİRDİNİZ”

“ÇİFTÇİ TAŞ MI YESİN? NE YİYECEK VATANDAŞ” Tarımda sanayileşme ve Endüstri 4.0 hayallerinin AKP hükümetlerinin mevcut politikaları sebebi ile rafa kalktığını belirten Cesur, “Kendimizi yokluklar ve yoksulluklar ülkesinde bulduk” diyerek, hükümetin tarım politikalarını sert sözlerle eleştirdi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ekmek-ve-yemek-fabrikasi-ihalesi-yapildi

EKMEK VE YEMEK FABRİKASI İHALESİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

gurer-ciftci-perisanliktan-canina-kast-edecek-hale-geldi

Gürer: “Çiftçi perişanlıktan canına kast edecek hale geldi”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, pandemi sürecinde çiftçilerin Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası’ndan çektikleri kredilere yüzde 50 oranında artırım yapılması ve ödemede faiz ve süre yönünde kolaylık sağlanması talebini içeren soru önergesine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den yanıt geldi.

buyuksehir-itfaiyesi-3-gunde-139-yangina-mudahale-etti

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ 3 GÜNDE 139 YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Aşırı sıcaklar nedeniyle Malatya genelinde yoğun bir şekilde yangın olayları meydana gelirken, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı teyakkuza geçerek üç gün içerisinde 139 yangına müdahale etti.

yesilyurtun-ulasim-agini-konforlu-hale-getirme-seferberligi-artarak-suruyor

YEŞİLYURT’UN ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRME SEFERBERLİĞİ ARTARAK SÜRÜYOR

“Konforlu Yol Güzergâhlarımız Artıyor” Bostanbaşı mahallesinde gerçekleşen yol yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gelecek nesillere kaliteli ve yaşam memnuniyetinin yüksek olduğu bir Yeşilyurt emanet etmek için çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuz bu çalışmalar ve projelerle yaşam kalitesinin arttığı, herkesin mutlu olduğu bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-ulasim-agini-konforlu-hale-getirecek-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRECEK ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Kırsal Bölgelerdeki Yol Yenileme Hizmetlerine Öncelik Tanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahnahan, Suluköy ve Bindal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun sathi kaplamayla akıcı ve konforlu hale getirdiklerini söyledi.

buyuksehir-belediyesi-yolu-standartlara-uygun-hale-getirdi

Büyükşehir Belediyesi yolu standartlara uygun hale getirdi

25 KİLOMETRELİK GRUP YOLU ASFALTLANDI · Arazi yapısı nedeniyle çok zor bir ulaşım ağına sahip olduklarını belirten bölge sakinleri, yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.