AKP
AKP
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

valilikten-ekmek-tarifesi-hakkinda-bilgilendirme

VALİLİK’TEN EKMEK TARİFESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Malatya Valiliği tarafından son günlerde tartışma konusu olan mevzuata aykırı ekmek zammı ve Büyükşehir Zabıtasının denetleme yapması ile ilgili olarak bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede, ilgili yasal düzenlemeler uyarınca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından onaylanmadıkça fiyat tarifesinin geçerli olmayacağı belirtildi.

baskan-gurkan-ankara-temaslari-hakkinda-bilgiler-verdi

Başkan Gürkan, Ankara temasları hakkında bilgiler verdi

MALATYA’YA YAKIŞIR ADLİYE SARAYI İNŞA EDİLECEK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya yeni ve modern bir Adliye Sarayı kazandırılması ile ilgili olarak Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu temaslar hakkında bilgiler verdi. Başkan Gürkan, Malatya’ya yakışır bir Adliye Sarayı’nın yapılması için sürecin takipçisi olduklarını belirtti.

mhp-den-amme-alacaklarinin-tahsil-usulu-hakkinda-kanunda-degisiklik-yapilmasina-iliskin-kanun-teklifi

“MHP ‘den Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri; Gnl.Bşk.Yrd. Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Gnl.Bşk.Yrd Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Konya Milletvekili Esin Kara, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ın imzalarıyla “ Amme alacağı olarak icraya konu olan taşınır ve taşınmaz mallarda mal sahibin başvurusu ile mallara şerh düşülmesi kaydıyla şatışının sahibi tarafından gerçekleştirilebilmesi, öncelikle alacağın tahsili ardından kalanın mal sahibine ödenmesi için Kanun Teklifi” TBMM’ye verildi.

mtsodan-kayisi-rekoltesi-hakkinda-aciklama

MTSO’dan Kayısı Rekoltesi Hakkında Açıklama

Malatya ekonomisinin lokomotifi ve Malatya çiftçisinin temel geçim kaynağı konumunda olan kayısı için her yıl olduğu gibi bu yıl da; Malatya Ticaret Borsası, Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Kayısı Araştırma Enstitüsü, Kayısı Araştırma ve Geliştirme Vakfının bulunduğu komisyon tarafından ‘rekolte’ açıklaması yapıldı.

mhp-lideri-bahceli-ayasofya-camisinin-tasarruf-hakki-sadece-turkiyeye-aittir-baska-mihrak-ve-ulkelere-yalnizca-halt-yemek-dusecektir-

MHP Lideri Bahçeli: Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir

MHP Lideri Bahçeli "Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir. Yunanistan’ın ve bu ülke çizgisinde siyaset yapan CHP’nin karalama kampanyası bayağı ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

tarim-bakani-pakdemirliden-asi-hakkinda-aciklama

Tarım Bakanı Pakdemirli’den aşı hakkında açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Covıd-19 anti-serumu için hayvanlar üzerinde denemelere haftaya başlanacağını bildirerek," İnşallah ipi Türk veteriner Hekimleri,Türk Doktorları Türk sağlıkçıları göğüsler.

saglik-calisanlari-bir-butundur-performans-ucreti-herkesin-hakki

Sağlık çalışanları bir bütündür, Performans ücreti herkesin hakkı

Sağlık çalışanlarına ödenecek olan performans ücretinin sadece memurlara değil sağlık sektöründe ki tüm çalışanlara verilmesi gerekir. Pozitif çıkan 601 sağlık çalışanın içinde doktor, hemşire, tıbbi Sekreter, hasta rehberi, hasta bakıcı, ambulans sürücüsü, temizlik personeli, güvenlik personeli yani her meslek grubundan hasta bulunmaktadır. Virüs ayrım yapmıyor ek ödeme noktasında da ayrım yapılmamalıdır.

baskan-cinar-bilsam-uyelerine-yeni-donem-projeleri-hakkinda-bilgiler-paylasti

BAŞKAN ÇINAR, BİLSAM ÜYELERİNE YENİ DÖNEM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLER PAYLAŞTI

“Yeşilyurt, Ödüllü ve Örnek Yatırımlarla Daha Fazla Büyüyecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (BİLSAM) Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirdi. Başkan Çınar, Sivil Toplum Kuruluşlarının tespit ve önerilerinin Yeşilyurt’un daha fazla gelişmesinde önemli rol oynayacağını söyledi.

kizilay-baskani-soylu-deprem-sonrasi-yapilan-calismalar-hakkinda-bilgilendirme-toplantisi-yapti

Kızılay Başkanı soylu deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu bugün düzenlediği basın toplantısında -, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

baskan-guder-ilce-halkinin-hakkini-gozeterek-yatirim-yapiyoruz

BAŞKAN GÜDER: “İLÇE HALKININ HAKKINI GÖZETEREK YATIRIM YAPIYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle toplantıları kapsamında Üzümlü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda mahalle sakinlerinin sorun, sıkıntı, talep, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Güder, “Belediyeye gelen parada 300 bin üzerinde insanın hakkı var. Biz yatırım yaparken, insanlarımızın hakkını gözeterek yatırım yapıyoruz” dedi.

ya-otenazi-ya-da-esit-bir-yasam-hakki-istiyoruz

Ya Ötenazi, Ya Da Eşit Bir Yaşam Hakkı İstiyoruz…

Çeyrek asırdır engelsiz bir Malatya ve engelsiz bir Türkiye yaratılması ve insan onuruna yaraşır bir yaşam olanağına kavuşmak amacıyla mücadele eden engelli bir vatandaş olarak artık yoruldum…

ameliyat-olan-eren-tozlunun-durumu-hakkinda-ilk-bilgiler

Ameliyat Olan Eren Tozlu'nun Durumu Hakkında İlk Bilgiler

TCTurk Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Eren Tozlu çapraz bağ sakatlığından dolayı Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat oldu

soylemez-emegin-hakki-verilmeli

SÖYLEMEZ, "EMEĞİN HAKKI VERİLMELİ"

Malatya Memur Sen İL temsilcisi Hüseyin Söylemez yapmış olduğu basın açıklamasında; Hepinizin yakından takip ettiği ve bildiği gibi 5. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri,1 Ağustos günü gerçekleştirilen ilk oturumla başladığını belirtti