canlı yayın

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

08 Ekim 2021 Cuma 12:39
yalan-makinasi-da-sasirdi-

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

 Tokat Küçük Yeşil Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve Yönetim Kurulunun 2016 yılından günümüze yapmış olduğu tüm açıklamalar YALAN ve KANDIRMA üzerine yapılmış kurgu tek yaptıkları ortada gerecek olan bir konu MAAŞ almak.
Maaşa almaları ve 2016 yılından günümüze yapmış oldukları toplantılar, seyahat harcamaları üyelerin ödemiş olduğu aidat ve paralardan KARŞILANDI.

Temel atılacak sözü verilmesinden günümüze 5 BEŞ yıl geçti. Geçen bu zaman sürecinde zamanında inşaata başlanamayınca o günkü ödenecek bedel ile bugünkü bedel arasında TAM 5 KAT fiyat artışı gösterdi. İnşaat alanına bir çivi dahi ÇAKILMADI.

Koop Başkanı Altan çelik'in yapmış olduğu bu açıklamalar YALAN MAKİNASINI ŞAŞIRTTI !

Kooperatif Başkanı Altan Çelik, “Biz asla YALAN söylemiyoruz, Tokatlı Genel Müdür İbrahim Çelebi Temel atılacak diye NAMUS ve ŞEREF sözü verdi” diyen Çelik, onların sözlerini biz kamuoyu ile paylaştık. Yani biz burada YALAN cı değiliz diyerek Basın toplantısına yapmış olduğu açıklamaya şu şekilde devam etti.

Kooperatif Başkanı Altan Çelik’in yapmış olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamasında “Genel Müdür 2021 yılında ben sizin temelinizi atacağım bu benim NAMUS sözüm dedi. Dolayısıyla biz ne yapıyoruz burada genel Müdür ve Bakanın vermiş olduğu sözü biz kamuoyu ile paylaşıyoruz. Biz burada asla YALAN söyleyip üyelerimizi kandırmıyoruz, şeyinde değiliz. Sayın vekillerimizle, Bakan beyle, Cumhurbaşkanlığı strateji daire Başkanı biliyorsunuz hemşerimiz. Strateji daire Başkanı buradaki kaynağı dağıtan kurum. E şimdi bizi İbrahim Çelebi beyle görüştüğümüzde 2021 yılı ile ilgili Tokat’a sözü var bu sözü Genel Müdür verdi Biz belediye Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik genel Müdürü dediki ben 2021 yılın sizin temelinizi atacağım bu benim NAMUS sözüm dedi. Şimdi dolayısıyla biz ne yapıyoruz buradaki genel Müdürün Bakanın burada vermiş olduğu sözleri biz kamuoyu ile paylaşıyoruz. Biz burada asla YALAN söylemiyoruz. YALAN söyleyip te üyelerimizi KANDIRMIYORUZ. Bizim ticari geçmişimizde ticari kuruluşumuzda yapmış olduğumuz çalışmalarımızda üyelerimizi asla KANDIRMA yoluna gitmedik”.

Bakış Gazetesi Olarak yapmış olduğumuz haberlerde kooperatif Başkanı Altan Çelik’in kooperatif alanı ile ilgili tutarlı açıklamalar yapmayıp sorumluluğu üzerinden atma girişimlerinde BAKAN, Genel Müdür ve belediye Başkanını zan altında tutmuştur. Onlara NAMUS ve ŞEREF vurgusu yaparak kooperatif kendilerinin sorumluluğu olmadığını ifade etmiştir.

Kooperatif Başkanı Altan Çelik’e soruyoruz.

*Kooperatifi’n kuruluşundan günümüze temel atılmamasının nedeni Bakanlar mı, Genel Müdürler mi, Milletvekilleri mi yoksa ÜYELER mi?

*Kooperatif Başkanı ve yönetim kurulu olarak üyelerden toplanan paralardan MAAŞ alma, düzenlemiş olan toplantı, yol masrafı, konaklama ve diğer harcamalar yaparak üyelerin sırtından bir çivi dahi çakmadan YÜZBİNLERCE TL almakla üyeleri mağdur etmiş olmuyor musunuz?

*İlk temel atma sözünüzden günümüze kadar geçen zaman içerisinde bir çivi dahi çakılmayan inşaat ile ilgili maliyet bedelinin yaklaşık 5 BEŞ kat artması sonucu bu fiyat artışındaki bedeller ÜYELERİ mağdur etmeyecek mi?

*2021 de NAMUS ve ŞEREF sözü verilmesine rağmen henüz temel atılmamasında sorumluluk söz veren BAKAN mı, Genel Müdürün mü? Bu sözü verenlere karşı kooperatif Başkanı Altan Çelik olarak sorumluluklarınızı yerine getirdiniz mi?

*Geçtiğimiz aylarda Kastamonu da gelen Sel ve su baskınında dere yatağına yapılan yüzlerce sanayi esnafının mağdur olduğu ortada iken Tokat’ta yapılması düşünülen sanayi sitesi inşaat alanın YEŞİLIRMA yatağında olması ileride yaşanması düşünülen afetlerden etkilenmeyecek mi?

*2020 yılında gündeme taşıdığımız konular ile ilgili Sayın Altan Çelik, yapmış olduğunuz basın toplantısında tarafımıza yönelmiş olduğunuz ( BEL ALTI SORULAR SORDU) ifadelerini kullanmış idiniz. Şuan kamuoyunu aydınlatma Kamuyu bilgilendirme adına (BEL ÜSTÜ hatta OMUZ üstü) sorularımıza cevap bekliyoruz.
*Zan altında bırakılan Bakana,
 Genel müdüre, valiye, Belediye Başkanına ve mağdur edilen üyelere kooperatif başkanı Altan Çelik' ne cevap verecek?

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, Sanayi, Çelik, Bakan


Haber okunma sayısı: 4023

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER