canlı yayın

Tokat Sanayi Sitesi Bilmece Gibi

17 Aralık 2020 Perşembe 14:07
tokat-sanayi-sitesi-bilmece-gibi

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..

 Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Bilmece Gibi

Biri Çıkıp gerçekleri Açıklamıyor Diyorduk ki…

Beklenen Açıklamalar Gelmeye Başladı.

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt’ın sözleri Sanayi sitesinin yapılması için üzerimize düşen ne ise fazlasıyla getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Bizim Tokat’a sözümüz var onu yerine getirmek için çalışıyoruz.

Tokat Valisi Ozan Balcı; yetki alanımız içerisindeki var olan gücümüzle burayı bitirme gayretini sarf etmeliyiz..

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan; Bizler programa alınma konusunda var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bay Çelik İşine Bak, Leyleğin Ömrü Lak Lakla Geçer..

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi inşaatının bitmesi için çalışan siyasiler ve bürokratları YALANCI konumuna sokmadan işine bak.

Dört (4) yıldır bir çivi dahi çakamadığınız, Acentacıları katakulli ile işyeri sahibi yapma girişiminiz, her ay düzenli maaş aldığınız, her yıl temel atılıyor vaadi il üyeleri oyaladınız, üyelerden toplanan paraları nemalandırmadığınız kısacası sadece laflarla, beyanatlarla KANDIRDINIZ..

Koop Başkanı Altan Çelik, hangi yüzle çıkıp Milletvekillerin, siyasilerin, bürokratların kapısını çalacaksın.

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..

Göreve geldiniz yıldan günümüze siyasilerin, bürokratların her türlü girişimleri ve çabaları sonrası yatırım programına alınan Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Altan Çelik ve Yönetim kurulu olarak hangi atılımı yaptınız?

*Yatırım programına alındığı iddia edilen yıllarda neden bir kazma vurup temel atmadınız?

*DSİ tarafından yapılması gerekeni yapmadığı (İSLAH ÇALIŞMASINI YAPMADIĞI) halde inşaat olur raporunu vermesini dahi fırsata çevirip inşaatı başlatamadınız başlatmama sebebiniz ne?

*Üyelerden toplanan aidat ve diğer nedenlerle topladığınız paraların akıbeti ne durumda?

*Bir çivi dahi çakmadığınız, çakamadığınız kooperatif yönetimi olarak MAAŞ almanız ETİK mi, AHLAKİ mi?

*BAKIŞ gazetesi olarak yapmış olduğumuz haberler sonrası hummalı bir çalışma yapılıyormuş gibi sosyal medya ve medyada yapmış olduğunuz SÖZDE ÇALILŞMA adı altında toplantılarınız ANKARA sayhatlarınızın giderlerini ÜYELERİN sırtına yüklemek ETİK mi?

* Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi olarak kuruluşundan bu güne siyasilerin, bürokratların yapılması gerekenler yaptığı halde yönetim olarak sizlerin MAAŞ alma, Çalışma adı altında toplanmalarınız, seyehatlarınız da harcamış olduğunuz ETİK ve AHLAKİ olmayan paraları iade etmeyi düşünüyor musunuz?

* Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruluşundan günümüze bir çivi çakmadan, inşaat ile ilgili bir başlangıç temeli atmadan topladığınız paraları Dört yıl boyunca nemalandırma yaptınız mı?

*Nemalandırma yapmadıysanız o gün ödediği para ile bugün ki inşaat maliyetindeki artıştaki zarardan kooperatif yönetimi mi yoksa üyeler mi sorumlu tutulacak?

*Acentaların yeni yapılacak sanayi sitesinde işyeri sahibi olabilmesi için yapılan katakulliye ne diyeceksiniz?

*Oto boyacısına 300 metre kare Acentalara (Katakulli ile unvan değiştirerek 500 metrekare işyeri temin etmek Ahlaki mi, ETİK mi?

*Üyelere göndermekte olduğunuz ÖDEME tebligatları, İCRAYA verilecek tebligatları bir çivi çakamadığınız sanayi inşaatı için mi yoksa MAAŞ alacak PARA kalmadığı için mi?

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu Başkanı Altan Çelik’e diyoruz ki. Dört yıl üyelerin sırtına yük oldunuz. Dört yılda bir arpa boyu yol alamadınız, Dört yıl boyunca YALANLARLA, ALDATMALAR LA MAAŞ alarak bir çivi çakamadınız. Beceriksizliğinizi, başarısızlığınız iş bilmezliğinizi SİYASİ KİMLİK ve ÜNVANINIZI kullanarak bu güne kadar ÜYELERİ , TOKATLIYI, SİYASİLERİ, BÜROKRATLARI oyaladınız..

Bu Günden Sonra Ne Yapacaksınız Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Altan Çelik Bey !..

BAKIŞ GAZETESi olarak Tokat’a yapılması gereken sanayinin yapılmaması için değil YALANLARLA, OYALAMALAR ile bu güne kadar ÜYELERİN sırtından PARA alan YÖNTİM kurulunun bir an evvel inşaata neden başlamadığını kamuoyu ile paylaşarak haber yaptık.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, Sanayi, vekil, Başkan, Vali


Haber okunma sayısı: 13167

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER