canlı yayın
tokatin-civisi-cikmis- tokatta-ozel-idare-nereye-kosuyor 657-donum-araziye-coktuler- malatyada-insanlik-ayibi- kacak-gelir-elde-ediyorlar aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu nar-ve-kurutmalik-festivali-buyuk-coskuyla-kutlandi -rektoru-sahin-umut-veremedi tarim-fuarinda-sac-ekimi- pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

Tokat’ta Olmaz Denilenler Olmaya Devam ediyor

Şaibeler ortadan kalkmadan Milyonlarca lira harcanıp yeni su bulma girişimi başladı.

TARIM arazileri üzerine KAÇAK yapılanmada ÇIKAR amaçlı KAÇAK SU vb. işlemler ile GELİR elde ederek Toprak bütünlüğünün bozulmasına müsaade edip her türlü tarımın yapılmasına

Malatya Büyük Şehir Belediyesine Bağlı MEGSAŞ ekmek fabrikası 6 Şubat depreminde Evleri, işyerleri yıkılan yüzlerce can kaybeden mağdur vatandaşa kedilerin, böceklerin, lağım suları

Emirseyit belediye Başkanı Turan Kapan, mahkeme ve Danıştay kararları sonrası KAÇ adet KAÇAK binalara KAÇAK SU bağlattı ne kadar KAÇAK gelir elde etti?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu

Kılıç: Amacımız Oğuzeli’ni dünyaya tanıtmak

Rektör Şahin'in Üniversitemize getirilen Uluslararası öğrencilerin kabülü sorunlu. Özellikle üniversiteye öğrenci temin eden aracı firmaların öğrencilerden yüksek miktarda paralar

TSO Başkanı Ali Çelik, Ekim işi olunca Kuaförün açtığı Saç EKİM işini tarım arazisi sınıfına mı aldı?

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal

celik-pembe-panjurlu-sanayi-sitesi-hayali-kuruyor

ÇELİK, PEMBE PANJURLU SANAYİ SİTESİ HAYALİ KURUYOR

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Ziraat Mühendisleri tarafından rapor aldık diyor oysa ki?

unlu-is-adami-tso-baskani-celik

Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Çelik

Açıklayamazsan, bir başka kuruluşu zan altına alarak servis yaptığın o belgenin altında kalıp EZİLİRSEN ve BAKIŞ GAZETESİ olarak belgeleriyle açıklama yaparsam sen ne yapacaksın Saygın, İtibarlı, Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Dr. Ali Çelik.

osb-de-ne-isiniz-var

OSB de Ne İşiniz Var!

Yapmış olduğumuz haberler sonrası bir kısım sorunlar ortadan kalkarken OSB nin iç huzuru şahsi çıkarlar uğruna yönetim tarafından yok ediliyor.

ne-diyeceksiniz-simdi

Ne Diyeceksiniz Şimdi

Gerek siyasetçiler gerekse de kamu bürokrasisinde görev yapanlar, seçilmişler, makamları ve unvanları ne olursa olsun, topluma karşı her açıdan sorumludurlar.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

-neden-yargi-yolu-degil-de

Neden Yargı Yolu Değil de…

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

vay-halinize-

VAY HALİNİZE !

Tokat OSB Müteşebbis heyet Başkanı Vali Ozan Balcıya soruyoruz OSB de bu güne kadar yapılan uygulamalar ve işlemlerde usulsüzlükler olduğu yönündeki iddialarla ilgili her hangi bir inceleme, araştırma girişiminiz oldu mu?

-sehir-hastaneleri-hasta-ediyor

ŞEHİR HASTANELERİ HASTA EDİYOR

Şu an gelişmiş ekonomileri olan batılı ülkelerin hiçbirisinde bizde olduğu gibi şehir hastaneleri denilen bir model göremezseniz.

tarim-arazisidir

TARIM ARAZİSİDİR

Yüce Türk Milleti adına İstinaf Başvurusunda karar verildi.Tokat İli Emirseyit Belediyesi Kömeç ve Büyük yıldız köyleri arasında kalan eski Turhal yolu kenarındaki arazilerin tarım dışı kullanılmasına müsaade edilmedi.

tokat-osb-cadi-kazani-gibi

TOKAT OSB CADI KAZANI GİBİ

VALİ BALCI; ORGANİZE SANAYİ DE RANTIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLECEK Mİ? Tokat Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Ozan Balcı’ya Soruyoruz; Olumsuzluklar İçeren Açıklama Yapan Orhan Gürgünoğlu’nun Açıklamalarına ve OSB deki sorunlara Heyetin Başkanı Olarak Ne Diyeceksiniz?