canlı yayın
tokatin-civisi-cikmis- tokatta-ozel-idare-nereye-kosuyor 657-donum-araziye-coktuler- malatyada-insanlik-ayibi- kacak-gelir-elde-ediyorlar aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu nar-ve-kurutmalik-festivali-buyuk-coskuyla-kutlandi -rektoru-sahin-umut-veremedi tarim-fuarinda-sac-ekimi- pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

Tokat’ta Olmaz Denilenler Olmaya Devam ediyor

Şaibeler ortadan kalkmadan Milyonlarca lira harcanıp yeni su bulma girişimi başladı.

TARIM arazileri üzerine KAÇAK yapılanmada ÇIKAR amaçlı KAÇAK SU vb. işlemler ile GELİR elde ederek Toprak bütünlüğünün bozulmasına müsaade edip her türlü tarımın yapılmasına

Malatya Büyük Şehir Belediyesine Bağlı MEGSAŞ ekmek fabrikası 6 Şubat depreminde Evleri, işyerleri yıkılan yüzlerce can kaybeden mağdur vatandaşa kedilerin, böceklerin, lağım suları

Emirseyit belediye Başkanı Turan Kapan, mahkeme ve Danıştay kararları sonrası KAÇ adet KAÇAK binalara KAÇAK SU bağlattı ne kadar KAÇAK gelir elde etti?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu

Kılıç: Amacımız Oğuzeli’ni dünyaya tanıtmak

Rektör Şahin'in Üniversitemize getirilen Uluslararası öğrencilerin kabülü sorunlu. Özellikle üniversiteye öğrenci temin eden aracı firmaların öğrencilerden yüksek miktarda paralar

TSO Başkanı Ali Çelik, Ekim işi olunca Kuaförün açtığı Saç EKİM işini tarım arazisi sınıfına mı aldı?

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal

-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

sok-iddia-definemi-aradilar

ŞOK İDDİA DEFİNEMİ ARADILAR!

Bakan Bey, Araçla Geçerken Köprüyü Görmüş ! Tokat Valisi, Milletvekili, belediye Başkanı aynı konuyu anlatıyor; ‘Sayın Bakanımız Haziran ayında Tokat’ımıza teşrif etmişlerdi. Ve buradan araçla geçiyor iken köprümüzü görünce köprü ile ilgili bizlerden bilgi almışlardı. Ve hemen aracı durdurarak köprüyü göreyim diyerek kendisi köprüye doğru hareket etmiş idi. Ve gittiğimizde kendisi de köprüyü gördüğünde o hayranlığını gizleyemedi ve hemen talimatlarını verdiler’

yalan-makinasi-da-sasirdi-

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

kim-bu-namussuz--serefsizler-

Kim Bu Namussuz , Şerefsizler !

Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

cevre-yolu-karanlikta-kaldi

Çevre Yolu Karanlıkta Kaldı

Tokatlıyı Tokatlayanlarla ilgili araştırma yapılabilmesi için Tokat’ta çevre yolu konusunda konunda kamuoyunu aydınlatıcı kamuyu bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ve girişimde bulunacaklar mı?

danistay-karari-yok-hukmunde-mi

DANIŞTAY KARARI YOK HÜKMÜNDE Mİ?

Tarım arazilerinin yok olmasına mahkeme kararlarının uyulmasına göz yuman Tokat Milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanları, STK lar, Bürokratlar TARIM ın yok olmasına sebep oluyorlar

tokat-osb-de-bulunan-fabrikaya-cokme--plani-ve-rusvet-carki

Tokat OSB de bulunan fabrikaya ÇÖKME planı ve RÜŞVET çarkı

Teşvikten faydalana bilmek için teminat olarak fabrika binasını ipotek gösterildi. Rüşvet çetesinin Asıl gayelerinin bizleri mağdur duruma sokup elimizdeki fabrika ve arazimizin elimizden banka aracılığıyla ucuza kapatıp kendi adlarına geçirmek .

yatirimciya-rusvet-kiskaci

YATIRIMCIYA RÜŞVET KISKACI

Teşvik belgesini alan firma parayı alabilmesi için RÜŞVET ÇETESİNİN kucağına yönlendirildi.

-danistay-son-noktayi-koydu-tarim-arazisi

DANIŞTAY SON NOKTAYI KOYDU ‘TARIM ARAZİSİ’

DANIŞTAY ın verdiği karar uyacak mı? İmara açılan TARIM alanlarını tekrar tarıma kazandıracaklar mı? Yoksa RANT ın peşinde koşmaya devam mı edecekler? İmara açılarak bina ve işyeri yapılan tarım arazileri üzerindeki binalar yıkılacak mı?

tokat-sanayi-sitesi-bilmece-gibi

Tokat Sanayi Sitesi Bilmece Gibi

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..

belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

guven-kaldi-mi

GÜVEN KALDI MI?

Tokat’ta yapılması düşünülen Sanayi sitesi Yeri İle İlgili Son Durum Umutlar Yargıdan gelecek Arazi İle İlgili karar ve 2021 Şubat ayı Yatırım Programına Tekrar Alınma Kararının Çıkması.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

egitim-bir-senden-hukuk-zaferi

Eğitim-Bir-Sen’den Hukuk Zaferi

Mersin 1. İdare Mahkemesi, kararında “ … Disiplin cezaları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda sayılan eylemlerin gerçekleşmesi nedeniyle verilen yaptırım kararlarıdır.

soylemez-aile-butunlugunu-koruyan-karar-verildi

Söylemez, Aile Bütünlüğünü Koruyan Karar Verildi

Eşi Kırıkkale’de görev yapan davacının Malatya Akçadağ ilçesinde görevine devam etmesi halinde aile bütünlüğünün bozulacağı açık olup, bu durumun davacı ve eşi için telafisi güç neden olacağı açıktır.

tokatta-saglikcilara-mobing

Tokat'ta Sağlıkçılara Mobing

Başhekim yaşanan sorunları giderme yerine sağlık personeli ile ikili diyaloglarda siyasi kimliği arkasına alarak baskı uygulaması keyfi tutum ile rast gele soruşturma açması ve sudan bahanelerle ifadeye çağırma girişimleri tam anlamıyla mobing uygulaması personelin çalışmasına engel olma girişimi kafalarda soru işaretleri doğurmaya başladı..

kacak-yapilar-yikiliyor

KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Kamu yararını önplanda tutarak Bakış gazetesi olarak Gazetecilik ilkelerimizden sapmadan kurum kuruluş ayırımı yapmadan kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendirme amacıyla gereği haberlerimiz yapmaya devam ediyoruz..