canlı yayın

PKK Kampında Ölen Kişiye Taziye Çadırı Kurdu

29 Eylül 2022 Perşembe 08:45
pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal işlem başlattı mı?

PKK lı Terörist Cenazesi için Çadır Kurdular

 Geçtiğim günlerde Suriye’de PKK lı teröristlerin kampında ölen kişi için cenazesinde AK Partili belediye tarafından taziye çadırı kuruldu.

Suriye’de yapılan operasyonlarda Mehmetçiğin katil PKK lı teröristlere karşı operasyon yaparken PKK kampına sığınan ve orada ölen kişinin cenazesi Malaya/Yazıhan ilçesine getirildi.

AK Partili Yazıhan belediyesi tarafından PKK lı terörist için taziye çadırı kuruldu.

Askerin Müdahalesi sonucu çadır kaldırıldı

Mehmetçiğe kurşun sıkan, Mehmetçik katili PKK lı teröristlerin kampında kalan orada ölen kişinin cenazesi için  Malatya’nın Yazıhan ilçesinde AK Partili belediye  tarafından taziye çadırı kurulduğunu öğrenen ilçe Jandarma komutanlığı cenazenin bulunduğu alana gelerek taziye çadırını apar topar kaldırdı.

Olay kamuoyundan gizlendi

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde AK Partili belediye tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletine savaş açan ve Asker katili PKK lı terörist kampında ölen kişi için cenazesine taziye çadırı kurulma olayı siyasilerin ve yetkili birimlerin araya girmesi sonucu kamuoyundan gizlendi.

Konu İle İlgili Sessiz Kaldılar

PKK lı terörist kampında kalan orada ölen kişiye cenazesine taziye çadırı kuran Yazıhan Belediye Başkanı ve yetkililer yaşanan olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçındılar.

Yetkililerden Cevap Bekliyoruz

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal işlem başlattı mı?

İlçe Jandarma Komutanlığı konu ile ilgili yasal işlem başlatılması için gerekli yerlere konuyu aktardı mı?

Malatya/ Yazıhan İlçe belediye Başkanı Nevzat Öztürk, PKK lı teröristlerin kampında ölen kişi için hangi gerekçe ile taziye çadırı kurdurttu?

Malatya/ Yazıhan İlçe belediye Başkanı Nevzat Öztürk, çadır kurulması için kimlerden talimat aldı?

Bakış Gazetesi Ortaya Çıkarttı

PKK teröristlerin kampında ölen kişi için ilçede taziye çadırı kurulduğu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından apar topar kaldırıldığı haberini Bakış Gazetesi sosyal medya hesabından ( ŞOK İDDDİA Malatya yazılan ilçesinde AKPARTİ li Belediye tarafından CENAZE ÇADIRI kuruldu)  iddiasını kamuoyuna duyurdu.

İddia ettiğimiz taziye çadırı kuruldu bilgisi DOĞRU çıktı.

Bakış Gazetesi olarak ilkemiz: KAMUYU BİLGİLENDİRMEK KAMUOYUNU AYDINLATMAK

Haber

Yöre Haber Ajans

Tayfun Yiğit

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Malatya, Vali, Belediye, Cenaze, Jandarma


Haber okunma sayısı: 2130

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER