canlı yayın

İsrafı Saklamak İçin Medyaya Yasak

28 Ağustos 2022 Pazar 19:09
israfi-saklamak-icin-medyaya-yasak

AK Parti Tokat Milletvekili ÖZLEM ZENGİN; Yapılan MEDYA yasağı ve İSRAF ile tüm TÜRKİYE ye Tokat’ın adını duymuş oldu.

Tokat Milletvekili Özlem Zengin, seçim arifesinde

Gastronomi Festivali adı altında Tokat’ta milyonlarca lira harcandı ve bu harcamanın Tokat’a katkısı ne olacak

Tokat AK Parti Milletvekili Özlem Zengin’in Tokat’a bu güne kadar katma değeri oldu.

Tokat için hangi projeler hazırladı, hangisini uyguladı.

Tokat’ın Pazar i AK Parti İlçe Başkanının akrabasına ait arazi üzerine Milyonlarca lira harcayarak iki satlik eğlence ve zevk için, birilerinin gönlünü hoş tutmak için öncülük yapıldığı, festival için ek uçak seferi düzenlenmesi, Özel misafirlerin gelme ve gitme masraflarının karşılanması festival ödeneklerinden karşılandığı yönündeki iddia edilirken.

Yine iddia o ki o arazi üzerinde yapılan Milyonlarca lira harcanan festival alanının festival sonrası SÖKÜLECEĞİ yönünde

İddia edilen festivalle ilgili Milyonlarca lira harcayarak iki saatlik eğlence ve zevk için, birilerinin gönlünü hoş tutmak için Tokat’ta gastronomi festivaline öncülük mü yaptı Milletvekili Zengin..

Bir, iki medya kuruluşu dışında Tokat YEREL MEDYA sına YASAK konulması yukarıdaki iddiaların belgelenmemesi ve görüntülenmemesi için mi yapıldı sorusunu akla getiriyor.

Tokat’tan bi haber olan, hiçbir yatırımda katkıları bulunmayan Milletvekilleri yeniden listeye girebilmek için, yeniden seçile bilmek için Partili üst düzey yöneticilere ŞİRİN gözükme adına Kamu parasını, tüyü yetmemiş yetim hakkı  olan Milyonlarca lirayı göz kırpmadan harcayarak gündemde adlarını ön plana çıkartmak için yarış içindeler.

Festivalde Yenilenler, Harcananlardan TOKAT’lı nasibini aldı mı?

İki saatlik program dekoru için milyonlarca lira harcanırken, il dışından özel ek uçak seferi ile  getirilen misafirlere   ikram edilen yemeklerden Tokatlı  faydalanamaz iken, festivalde başrol oynayan Tokat AK Parti Milletvekili  Özlem Zengin, yerel medyaya da  yasak koydurarak il dışından gelen misafirler gibi il dışı medyaya yaptırım uygulatmadı.

Gelen BAKAN Sorunlar yerine Kebapların Tadına Baktı

Tokat’ta Mahkeme kararlarına rağmen TARIM arazileri üzerine binalar dikilirken Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi görmezden gelirken Tokat KEBABINI görmek ve Tadına için  Tokat’ta

Toakat’ta tarihi yerlerin restorasyonu yılan hikayesine dönerken, turizmde beklediği canlılığı göremezken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Tokat kebabının tadına bakmak için Tokat’ta

Eğitimde beklenen üst düzeyti yakalayamayan, tadilattaki okullar henüz tamamlanmamış iken öğretmen açığı ve sorunları ortada iken Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer  kebabın tadına bakmak için Tokat’ta

Gastronomi Festivali İlgili Açıklama yapan Milletvekili Özlem zengin  Tokat’ın yemek pişirme usulünü, atıksız, israfsız yemek yapmayı göstereceğiz. İstanbul ve Ankara’dan gastronomiyle alakalı çok önemli isimler, yazarlar, düşünenler gelecek. Tokat’ın adını tüm Türkiye duyacak.”  Demiş idi.

AK Parti Tokat Milletvekili ÖZLEM ZENGİN; Yapılan MEDYA yasağı ve İSRAF ile tüm TÜRKİYE ye Tokat’ın adını duymuş oldu.

 

 

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Medya, AK Parti, Özlem zengin, Bakan, Gastronomi


Haber okunma sayısı: 2056

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER