canlı yayın

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

15 Aralık 2020 Salı 20:29
belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

     YOK ARTIK PES DOĞRUSU !

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Bir ilke İmza Attı Kendisi Dahil Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt ve Vali Ozan Balcı’ da 17 Şubat 2020 deki yatırım Programına Alındı Haberini Belediyenin Yayımladığı Kasım 2020 (BELEDİYE BÜLTENİN)de kamuoyunu Yanıltıcı Haberle 2021 Yatırım Programında Alındı Diyerek ALDATMA Yolunu Seçti.

Tokat Belediyesi Kasım 2020 Bülteninde Bir İlke Damgasını Vurdu

BÜLTEN HABERİNE GÖRE; YENİ NESİL SANAYİ SİTESİ 2021 YATIRIM PROGRAMINDA

 PES DOĞRUSU ! Şubat 2020 Haberini 2021olarak Kamuoyu ile Paylaştı.

KASIM 2020 BÜLTENİ

 

Göz Göre Göre HALKI KANDIRIYORLAR

OYSAKİ Haberin aslı 17 Şubat 2020 de yayınlandı.     

 Haberin Aslı 
http://tokat.bel.tr/sayfa/detay/1961https://www.eyuperoglu.com.tr/sayfa.php?icerik=1961  
Haber Video ( https://www.youtube.com/watch?v=2_6Dxs3eZS0 )

KASIM 2020 BÜLTENİ

17 ŞUBAT 2020 tarihinde ki açıklama; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan çalışma kapsamında şehir içinde kalan sanayi sitelerini şehir dışına taşıma çalışması kapsamında yapımı planlanan Tokat yeni sanayi sitesinin 2020 yatırım programına alınmasının ardından değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Türkiye üzerine yapılan ekonomik saldırlar sonucu 2019-2020 yatırımları konusunda hükümetin tasarruf yoluna gittiği, yatırımların kısıtlandığı bu zor dönemde Tokat'ın önemli yatırım aldığı vurgulandı.

KASIM
 2020 BÜLTENİ

 

TEMELLERİ BU YIL ATILACAK

17 ŞUBAT 2020 tarihinde ki açıklama; Sanayi sitesinin temellerinin bu yıl atılmasını planladıklarını söyleyen Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, "Bu hafta resmi gazetede yayınlanan haberle hepimiz çok mutlu olduk. İnşallah sanayimizin temellerini bu sene atacağız ve en kısa zamanda bitireceğiz. Yeni sanayi sitemizi Tokat'a kazandırmış olacağız.

https://www.facebook.com/AvMustafaArslan/posts/865793687198827/

SANAYİ SİTESİ YATIRIM PROGRAMINDA

Tokatımızın Yeni Sanayi Sitesi projemiz 12 Şubat 2020 tarihli ve 31037 sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan imzalı onayı ile yatırım programına alındığı ilan edildi.

Emeği geçenlere teşekkür ediyor, İlimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

 


KASIM 2020 BÜLTENİ

MARİFET İLTİFATA TABİDİR

17 ŞUBAT 2020 tarihinde ki açıklama; Projede emeği geçenlere teşekkür eden Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, "Bugün bu proje bu aşamaya gelmişse bunda kooperatif başkanımızın ve yönetim kurulunun, belediye başkanımızın, valimizin, partimiz il başkanımızın ve yöneticilerinin çok büyük payı vardır. Marifet iltifata tabidir.

https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/tokat/tokata-yeni-nesil-sanayi-sitesi-yapilacak-41448143

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ise "İnşallah sanayi sitemizin ihalesini de en kısa zamanda yapıp inşaatına başlayacağız. Hızlı bir şekilde burayı çok güzel bir merkez haline getireceğiz. Bunu yapmak durumdayız. Bu bizim görevimiz. Bu hadise Tokat için çok önemlidir. İşte biz Tokat için bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. Bizler hep beraber aşkla çalışarak buradan bir değer ve kıymet çıkartmanın derdinde olacağız. Bizim bütün meselemiz hizmetlerimizi devam ettirmek olacaktır. Bu işi yapmaktan da iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Tokat’a yapılan her şeyden mutluluk duyuyoruz. Bu noktada da Allah hepinizden razı olsun. Yeni sanayi sitemiz memleketimize hayırlı uğurlu olsun" 

17 ŞUBAT 2020 tarihinde ki açıklama; Yapılan çalışmanın çok kıymetli olduğunu vurgulayan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bundan sonra bize düşen iş, sıkı bir şekilde projeyi takip etmektir. Görev ve yetki alanımız içerisinde bütün gücümüzle buraya destek verip biran önce bitirilmesini sağlamaktır." dedi.

http://www.tokat.gov.tr/tokat-kucuk-sanayi-sitesi-donusumu-2020-yili-yatirim-programina-alindi

Bugün Tokat’ımız için etkileyici heyecan verici bir iş için bir araya gelmiş bulunmaktayız, Sanayi Sitesi yeni yatırım programına alındı. Tokatımıza ve Tokatlı hemşerilerimize, burada çalışan esnafımıza, işçimize hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerine başlayan Vali Dr.Ozan Balcı, “Çok kıymetli bir çalışma oldu. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Bundan sonra bize düşen iş, sıkı bir şekilde projeyi takip etmektir. Görev ve yetki alanımız içerisinde bütün gücümüzle buraya destek verip biran önce bitirilmesini sağlamaktır.” dedi.


KASIM 2020 BÜLTENİ

 

SANAYİ TOKAT'IN KALBİ

17 ŞUBAT 2020 tarihinde ki açıklama; Sanayi sitesinin Tokat'ın kalbi olan noktalardan biri olduğunu söyleyen Eroğlu, "Sanayi sitemizin esnafı da şehrimizin kalbidir. Eğer ki; bizim amacımız şehri büyütmekse, şehrin ekonomisine değer katmaksa, şehrimizin insanına katkı sağlamaksa bunu sadece lafla yapamayız. Böyle yapmamak gerekiyor. Bunu icraatlarla ve ortaya koyduğumuz eserlerle yapabiliriz. Sanayi esnafımıza baktığımızda şehrin içinde sıkışmış, alt ve üst yapısı yetersiz, işini büyütmeye çalışsa büyütemeyecek bir vaziyette olduklarını görüyoruz. Geldiğimiz bu günde bizim de esnafımızın işini büyütecek şekilde ihtiyaçlarına cevap vermemiz gerekiyordu. Bu anlamda sağ olsunlar değerli vekillerimiz, valimiz ve emeği geçen herkesle bu işin çok önemli olduğuna inanarak çok samimi adımlar attık ve karşımıza çıkan tüm sorunları tek tek çözdük. Örnek vermek gerekirse sanayi sitesinin yapılacağı alanın tarım alanı olduğunu ilişkin söylemler çıktı. AK Parti tarıma önem veren bir partidir. Tarımın zarar göreceği yerde biz geri atmasını biliriz. Bu nedenle bu söylemden yola çıkarak alana gerekli testleri yaptırdık. Uzman ziraat mühendisleri, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri toprağı analiz ettiler. Nihayetinde bu alanda tarıma elverişsizdir raporunu hazırladılar. Yani bu olay sadece Tokat'ta sanayi yapıldı bitti ile kalmadı. Bu işte herkesin emeği, alın teri, gayreti var. Başta Cumhurbaşkanımızdan başlamak üzere bakanlarımızın, milletvekillerimizin yoğun gayretleriyle burası ete kemiğe büründü. Ardından esnafı ve kooperatifi ile hep birlikte bir başarının sonucu alındı. Bizim derdimiz şehrin pastası büyüsün, şehre giren para çoğalsın. Ben bu anlamda çok heyecanlı bir ekip görüyorum. Her şeyin başı uyumdur. Biz bunu da başardık. Ben bu anlamda sayın valimize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum. Kendisi çalışmalara her zaman yön ve destek verdi, emeklerini hiç esirgemedi kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Değerli vekillerimizin sanayinin yatırım programına alınmasında çok büyük çabaları oldu. Allah'a şükür yeni sanayi sitemiz yatırım programına alındı. Bu güzel projenin şehrimize, insanımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Başkan Eroğlu’nun Açıklaması Bekleniyor

Tokat Belediyesi KASIM 2020 Belediye Bülteninde 17 Şubat 2020 tarihinde yaptıkları yatırım programına alındı haberlerini 2021 yatırım programına alındı diyerek kooperatif üyeleri ve kamuoyunu yanıltıcı bilgilendirme adına yapmış olduğu haberin oysaki gerçekle alakası olmadığı 2021 yatırım programına alınıp alınmayacağı Şubat 2021 de yapılacak toplantı sonrası belirlenecek. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun kurumu tarafından yayınlanan BELEDİYE BÜLTENİNDE bu tür talihsiz yalan haberleri yayınlanması hakkında vereceği cevap merakla bekleniyor..

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Bir ilke İmza Attı Kendisi Dahil Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt ve Vali Ozan Balcı’yı da 17 Şubat 2020 deki yatırım Programına Alındı Haberini Belediyenin Yayımladığı Kasım 2020 (BELEDİYE BÜLTENİN)de kamuoyunu Yanıltıcı Haberle 2021 Yatırım Programında Alındı Diyerek ALDATMA Yolunu Neden Seçti.

 

TOKAT YEŞİL SANAYİ SİTESİ İÇİN 2021 YATIRIM PROĞRAMINA ALINIP ALINMAMA TARİHİ 2021 ŞUBAT’TA BELLİ OLACAK

VERİLEN SÖZLER YAPILAN VAATLER YERİNE GETİRİLMEDİ

Minareyi Çalan Kılıfını Hazırlar Ne yazıkki Kooperatif yönetim kurulu 4.yılın sonunda yaptıkları tek icraat

Yayınlamış olduğumuz jenerik videoda gerçekler saklanmıyor. Söz verdiler sözlerinde duramadılar (https://www.facebook.com/bakisgazetesi/videos/3566871703393766 )

Üyeleri KANDIRIP ALDATTILAR

24.10.2017 Başkan Eroğlu, Milletvekili Arslan, Vali Balcı, koop başkanı Çelik YATIRIM PROĞRAMINA ALINDI 2,5 YIL İÇERİSNDE TAŞINMIŞ OLACAĞIZ Diye aldatıcı beyanlarda bulundular.

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

Soruyoruz 2020 BİTTİ SANAYİ SİTESİ NEREDE?

DSİ İslah çalışması yapmadan o beklenen yazıyı hangi kanun maddesine göre verdi?

 

BAKIŞ GAZETESİ

KATAKULLİYİ DEŞİFRE ETTİ

KARAR Toprak kurulu 2018 de alındı

Oysa ki Başkan Eroğlu; Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Rapor Aldık diyor.

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından rapor aldık.

ONLAR YALAN SÖYLEMEYE DEVAM EDERKEN

BİZ HABERİMİZİN DOĞRULUĞUNU BELGELEDİK

SON SÖZ YARGININ

BAKIŞ GAZETESİ ARAŞTIRDI BELGELEDİ VE KAMUYUNU AYDINLATMA KAMUYU BİLGİLENDİRMEK İÇİN HABERİMİZİ YAPIYORUZ !..

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, belediye, Eroğlu, Sanayi, Vali, Milletvekili


Haber okunma sayısı: 13749

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER