canlı yayın

Neden Yargı Yolu Değil de…

27 Eylül 2020 Pazar 16:14
-neden-yargi-yolu-degil-de

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

Tokat’ta bir garip çelişkiler üst üste binince ortaya Koca bir YALAN çıkıyor.

Vur patlasın çal oynasın misali, Tokat OSB de yaşanan usulsüzlükler, olumsuzluklar, tehditler, şantajlar ve vurdumduymazlık had safhada…

Tokat Valisi Ozan Balcı OSB müteşebbis heyet başkanı, beraberinde çalıştığı yönetim ise iş adamlarından oluşuyor.

Yazacağım bu kısımda Vali Ozan Balcı yı Devlet adamı değil yönetimde bulunan işadamı ve müteşebbis heyet başkanı olarak zikredeceğim ve soracağım.

Devlet adamı aynı zamanda Tokat OSB Müteşebbis Heyet Başkanı olan Vali Ozan Balcı’ya soruyoruz

■Yönetim kurulu üyesi Tokat OSB nin yatırımcıya cazibeli yeri olmadığı, altyapısının tamamlanmadığı, hammaddesinden, yolundan, ulaşımından, konumundan dolayı yeterli bulunmadığından söz ediyor. “Çerkeş dururken yatırımcı buraya neden gelsin?” diyor

Müteşebbis Heyet Başkanı Ozan Balcı olarak bu açıklamalara neden sessiz kalıyorsunuz? Bu tür açıklama yapana kişi ve kişilere bu tutumlarından dolayı neden müdahale etmiyorsunuz?

■OSB Müdürü, OSB Yönetim Kurul Üyesi Orhan Gürgünoğlu, TSO Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurul üyelerinin bulunduğu bir ortamda,  kurum personeli bir kişinin yakını tarafından darp ediliyor. Darp edilen OSB Müdürüne tıbbi müdahale yapılmasına ve darp raporu almasına, şikâyet hakkını kullanmasına, adalet mekanizmasının çalıştırılmasına müsaade edilmiyor, bu konuda sözü edilen kişiye baskı uygulanıyor. Yetmiyor istifasını vermeye zorlanıyor.

Müteşebbis heyet Başkanı Ozan Balcı olarak konudan haberdar mısınız? Eğer haberdarsanız ve yapılanların örtbas edilmesine sessiz kalıyorsanız, siz de bu yapılanlara ortak olmuyor musunuz?

■OSB de yaşanan olumsuzluklar, uygulamalar ve usulsüzlüklerin üstü yasadışı olarak kapatılmaya çalışılıyor. Yatırımcıya baskı ve birtakım yaptırımlar uygulanıyor, yatırımcı zorlanıyor.

Müteşebbis heyet Başkanı Ozan Balcı olarak bunları görmezden gelmeniz sizleri de bu yaşananlara ortak yapmış olmuyor mu?

■OSB de müteşebbislerin yatırım konusu işlemleri için verdiği dosyalarda ve kurum içi yazışmalarda evrak eksiklileri bulunduğu ihbarı üzerinden yapmış olduğumuz haber çalışmasında,  bizzat tarafımıza verilmesi düşünülen dosyada kamera kayıtlarına da yansıyan EVRAK EKSİKLİĞİ sorumlusu kişinin yönetim kurulu olarak koruma kalkanına alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

■ TSO Başkanı Ali Çelik’ in,OSB de bir firmanın MASKE ihracatına çıkar amaçlı aracılık ettiğini biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız ve yapılanların örtbas edilmesine sessiz kalıyorsanız, siz de bu yapılanlara ortak olmuyor musunuz?

Devlet Adamı Tokat Valisi Ozan Balcı Olarak Soruyoruz.

■OSB’ deki konuların belgeleriyle gündeme getirildiği haber sitemizdeki konulara neden sessiz kaldınız?
*Yönetim kurulu Üyesi Gürgünoğlu ve TSO Başkanı Ali Çelik basının medyanın önünde müteakip defalar Valinin Ne İşi Var OSB müteşebbis heyetinde Vali Olmamalı Vali Olursa işler yürümez açıklamalarına neden sessiz kaldınız?

■Yaşanan olumsuzluklara sessiz kalarak siz de bu yaşananlara destek mi veriyorsunuz?

■Yaptığımız haberler YALAN, İFTİRA, HAKARET ve ŞANTAJ içerikli ise neden TARAFIMIZA YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATMADINIZ?

■YAYINLADIĞIMIZ HABERLERİMİZİN ARKASINDAYIZ VE HABERLERİMİZİN ALTINA BİR KEZ DAHA İMZAMIZI ATIYORUZ.

■YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

■BAKIŞ GAZETESİ OLARAK DİYORUZ Kİ, KAMUOYUNU AYDINLATMAYA, KAMUYU BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ! YILMAYACAĞIZ!

 

YAYIMLADIĞIMIZ HABER LİNKLERİ
http://www.bakisgazetesi.com/haber/haber-ozel_2/vay-halinize-/5273.html?fbclid=IwAR3TBNBLUNcGwyUAVl6gFyA_LEZalje8myNi5iD7_Fa7LFb4mrYTStk7pdE

http://www.bakisgazetesi.com/haber/haber-ozel_2/tokat-osb-cadi-kazani-gibi/4779.html

http://www.bakisgazetesi.com/haber/haber-ozel_2/-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu/5268.html

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, OSB, Vali, Ozan balcı


Haber okunma sayısı: 4136

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER