canlı yayın

TOKATSPOR A.Ş ye ŞOK İDDİALAR

17 Temmuz 2019 Çarşamba 21:58
-tokatspor-as-ye-sok-iddialar

Tokatspor 2.ligden 3.lige düşünce Tokatspor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya başta Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Milletvekili( ismi Kulüp Başkanında saklı), eski kulüp Başkanları, ve bir çok kamu kurumunu ve kişileri zan altında bırakan açıklamalarda bulunması üzerine Tokatspor kongre üyesi Orhan Aynur, şok iddialarda bulunarak Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Tokatspor kongre üyesi Orhan Aynur, " Tokat sporumuzu ve memleketimizi kim kötü emellerine alet ediyorsa hesap verecek biz daha ölmedik" ifadesini kullandıktan sonra Tokatspor A.Ş. Yöneticiler Hakkında "Basın Yoluyla sosyal medya aracılığı ile hakaret, tehdit, evrakta sahtecilik, Dernekler kanununa muhalefet, FETÖ Terör Örgüt üyeliği, dolandırıcılık, bilişim suçları ve sair tespit edilecek diğer suçlar" iddia ettiği dilekçe evraklar ilgili dosyayı Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ederek suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.


Tokatspor A.Ş. Başkanı Ufuk Akçekaya geçtiğimiz sezon Tokatspor kongresinde kulüp Başkanı olduktan sonra almış olduğu karar ile Tokatspor A.Ş. olarak yoluna devam etti.

Tokatspor A.Ş. ligde umduğunu bulamayarak küme düşmesi ve Başkan Akçekaya’nın Tokatspor A.Ş. yi kapatma kararı aldığını liglere katılmayacağını açıklaması sonucu almış olduğu kararların Tokat kamuoyundan tepkiler alması neticesinde Tokatspor kongre üyesi Orhan Aynur, konunun takipçisi olarak elde ettiği bilgi ve belgeler doğrultusunda konuyu yargıya taşıdı.


Oynur, yargıya taşıdığı dilekçesinde, Tokatspor kongre sürecinde kongre üyesi olmayan kişilerin listede yer alması, kongre katılım listesine ismi olup katılmayanların yerine bir başka şahısların imza attığı, kongre sonucu Başkanlığa seçilen Akçekaya’nın sosyal medya ve basın yolu ile yapmış olduğu açıklamalar ve asıl olan bu şahsın FETÖ cü olduğu yönde belge ve bilgilerin olduğunu belirtti.


Tokatspor kongre üyesi Orhan Aynur,  Akçekaya’nın asıl gayesinin futbol dışı olduğu illegal yollarla Kulübe sahip çıktığı ve Tokat ta kamu ve kamuoyunu aldatma yolu ile haksız kazanç sağlamak olduğunu belirterek konuyu yargıya taşımamızdaki amaç Tokatspor’un kirli emellerden uzak spor kulübü olarak liglere devam etmesidir diyerek konun takipçisi olacağını belirtti.

 



Haber okunma sayısı: 5237

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER