canlı yayın
yeni-gida-yasasi-guvenlik-mi-yoksa-sansur-mu-getiriyor-

YENİ GIDA YASASI GÜVENLİK Mİ YOKSA SANSÜR MÜ GETİRİYOR ?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım TBMM’nin “Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin 28. 29. ve 30. maddelerinin gıdaya yönelik ifade özgürlüğünü kısıtlayıcı düzenlemeler içerdiği gerekçesiyle geri çekilmesi noktasında basına açıklamalarda bulundu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yangin-itfaiye-ve-guvenlik-kuvvetleri-tarafindan-kontrol-altina-alindi

Yangın İtfaiye ve Güvenlik Kuvvetleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Vali Aydın Baruş, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Araç muayene istasyonu arkasında boş arazi üzerinde bulunan kuru ot yangını sebebiyle olay mahalline giderek yetkililerden bilgi alarak gerekli talimatları verdi.

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

keskin-esnaf-ve-sanatkar-bag-kura-sosyal-guvenlik-primini-odeyemez-hale-gelmistir

Keskin, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez hale gelmiştir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, asgari ücretteki artışın Bağ-Kur primlerine yansıtılmaması gerektiğini ifade ederek, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez haldeyken Bağ-Kur primlerinde artış yapılması esnafımızı daha da olumsuz etkileyecektir” dedi.

soforlerimiz-malatyanin-guvenlik-sigortalaridir

Şoförlerimiz Malatya’nın Güvenlik Sigortalarıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye Meclis Salonunda şoför esnafı ile bir araya gelerek bir süre görüştü. Meclis Salonunda gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, ilgili daire başkanları ile çok sayıda servisçi şoför esnafı katıldı.

mhp-millet-vekili-fendoglu-yilbasi-gecesi-gorev-basindaki-polis-ve-askerleri-ziyaret-etti

MHP MİLLET VEKİLİ FENDOĞLU YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDAKİ POLİS VE ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Mhp Malatya Millet vekili Mehmet FENDOĞLU yıl başı gecesi görev başındaki polis ve asker kontrol noktalarını ziyaret ederek bu zor ve kutsal görevi yerine getiren güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayıp başarılar diledi.