AKP
AKP
baskan-dagdan-malatya-gundem-ozel-gazetesine-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinden bulundu. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ve Anadolu Basın Birliği Genel Merkezimizin Onur Konuğu üyesi de olan Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan her zaman bizimle beraber olmuş bize yol arkadaşı olmuştur.

sadikoglunun-baslattigi-kampanya-turkiyenin-gundemi-oldu

Sadıkoğlu’nun başlattığı kampanya Türkiye’nin gündemi oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

kurallara-uyulmaz-sa-tekrar-kisitlamalar-gundeme-gelebilir

KURALLARA UYULMAZ SA TEKRAR KISITLAMALAR GÜNDEME GELEBİLİR

Hasta Ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, Kurban Bayramı ile ilğili önemli açıklamalarda bulundu. Hasta Ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla korona virüs salgını ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Yılmaz, şöyle konuştu:

oznur-calik-videokonferans-ile-canli-yayinda-gundemi-degerlendirdi

ÖZNUR ÇALIK VİDEOKONFERANS İLE CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

K Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, video konferans ile Er TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

bolgesel-karantinalar-hukumetin-gundeminde

Bölgesel karantinalar hükümetin gündeminde

Türkiye, koronavirüse karşı amansız bir mücadele veriyor. Hükûmet, Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda her gün yeni tedbirler alıyor. Yetkililer, özellikle bu haftanın virüsle mücadelede önemli bir süreç olduğunu vurguluyor. Bu sebeple yeni kısıtlamalar gündemde. Özellikle İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda 81 ilin valilikleri bünyesinde kurulan pandemi kurullarına büyük bir rol düşecek. Kurullar, anlık olarak tedbirler alabilecek. Her vali kendi şehrine özgü sınırlamalar getirebilecek. Ayrıca birbirlerine komşu illerde bulunan valiler, İçişleri Bakanlığının koordinasyonuyla bölgesel karantina uygulayabilecek. “HAYAT DURMA NOKTASINDA”

agbaba-malatyadaki-sulama-birligi-iscilerini-meclis-gundemine-tasidi

Ağbaba, Malatya’daki Sulama Birliği İşçilerini Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,iş akitleri askıya alınan ve aylardır işe başlatılmayan sulama birliği işçilerinin tamamının tekrar işe başlatılmasını istedi. Ağbaba,ayrıca birlik işçileri ile ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 5 ayı aşkın süredir tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iş akitleri askıya alınan sulama birliği işçilerinin bazılarının bu zor şartlarda halen işlerine başlatılmamasının kabul edilemez olduğunu, işçilerin tamamının kayıtsız şartsız derhal işe başlatılması gerektiğini söyledi.

yeniden-refah-partisi-malatya-il-baskani-bilal-yildirim-gundeme--dair--onemli-aciklamalarda-bulundu

YENİDEN REFAH PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeniden Refah Partisi İl başkanı Bilal Yıldırım hedeflerinin yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir düzen olduğunu söyledi Haber sitemize özel açıklamalarda bulunan İl başkanı Yıldırım hedeflerinin yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir düzen olduğunu söyledi

bursa-kent-konseyinde-gundem-deprem

Bursa Kent Konseyi’nde gündem deprem

BURSA – Bursa Kent Konseyi tarafından 08 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda ‘Deprem ve Bursa’ mercek altına alınacak

gundemimiz-yatirim-ekonomi-ve-istihdam-olmalidir

“Gündemimiz yatırım, ekonomi ve istihdam olmalıdır”

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Türkiye’nin rotasını ekonomiye, yatırıma ve istihdama çevirmesi gerektiğini söyledi.

fendoglu-hekimhanda-spor-salonu-olmamasini-gundeme-getirdi

FENDOĞLU HEKİMHAN'DA SPOR SALONU OLMAMASINI GÜNDEME GETİRDİ

“CUMHUR İTTİFAKI İLE HEKİMHAN HİZMETLERİNE KAVUŞACAK” MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM 54. Birleşiminde söz alarak Hekimhan’da spor salonu eksikliğini dile getirdi.

halkin-gundemi-secimmi-yoksa-gecimmi

HALKIN GÜNDEMİ SEÇİMMİ YOKSA GEÇİMMİ

31 Mart 2019 seçimlerine giderken vatandaşın gündeminde seçimmi var yoksa geçim derdimi.

samanli-rayo-programina-katildi

SAMANLI RAYO PROGRAMINA KATILDI

Mhp battagazi ilçe başkanı Mesut samanlı Dost fm radyo Gündem Malatya pragramına katılarak gündeme dair görüşlerini açıkladı

gundem-ekonomi

GÜNDEM EKONOMİ

YASTIK ALTIDAKİ ALTIN VE DÖVİZLER

malatyada-milli-mac-heyecani

MALATYADA MİLLİ MAÇ HEYECANI

MALATYA'LI SPOR SEVERLERE MÜJDELİ HABER

akparti-adayi

AKPARTİ ADAYI

VAKİT MALATYA VAKTİ

malatyada-secim

MALATYADA SEÇİM.

Malatya da adaylar acıklanıyor

ulke-geneli-ve-tokatta-gundem-cocuk-istismari

Ülke geneli ve Tokat’ta gündem ‘çocuk istismarı’

Tokat Valisi, Savcılığı olayın üstünü kapatma girişimi taraftarı olmaz ise, mağdur çocukların aileleri ekonomik çıkarı unuturlarsa Tokat’ta onlarca kişi deşifre olur.

bakis-61-gundemi-belirleyecek

BAKIŞ 61 GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

BAKIŞ 61 : EVLER'Esenlik, Horata vedisi Vurgunu mu? .....Malatya, Yeşilyurtta Evlerinden oldular! ..Yüzbinlerce ağacı katlettiler!... Tokat Zile ilçesinde İmam Hatip Lisesi, Siyasi parti ilçe Başkanı ile el ele vugun...