AKP
AKP
yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

korona-virusu-yenen-baskan-guder-goreve-basladi

KORONA VİRÜSÜ YENEN BAŞKAN GÜDER GÖREVE BAŞLADI

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, korona virüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Başkan Güder, “Korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Alacağımız tedbirlerle bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

baskan-guder-battalgaziyi-gelecege-tasimak-bizim-gorevimizdir

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Battalgazi ilçesine kazandırdığı ve kazandıracağı insan odaklı projeler ile vizyonel değişimi başlatarak vatandaşların yüzündeki gülümsemeye talip olan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe için ne doğru ve faydalı ise onu yapmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, “5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

malatya-il-muftusunun-gorevi-nedir-

MALATYA İL MÜFTÜSÜNÜN GÖREVİ NEDİR ?

İl Müftüleri Diyanet ve Kanunlara Göre Atandığı ilde ne iş yaparlar? Malatya da Geçmişte de Haber yapmıştık ama Nasıl Olsa Müftü Doğru ! yazılanlar yalandır Ne Müftü araştırdı Ne Diyanet?

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

bulent-kucuke-buyuk-gorev

BÜLENT KÜÇÜK'E BÜYÜK GÖREV

Beykoz'da gerçekleştirdiği etkinliklerle 7'den 70'e tüm ilçenin gönlünde taht kuran Gençlik ve Spor Beykoz İlçe Müdürü Bülent Küçük, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü oldu

baskan-guder-din-gorevlilerinin-haftasini-kutladi

BAŞKAN GÜDER, DİN GÖREVLİLERİNİN HAFTASINI KUTLADI

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’i ziyaret ederek, haftasını kutladı.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

gevrek-gorevimizin-basindayiz

Gevrek, Görevimizin Başındayız

Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’ten Basın Açıklaması…

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

kizilay-vefa-sosyal-destek-grubu-ile-gorev-basinda

Kızılay Vefa Sosyal destek grubu ile görev başında

Kızılay Malatya Şubesi Destek Gurubu ekipleri Genç Kızılay Malatya ekibi ile birlikte Korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında 65 yaş ve üstü olan yaşlılarımızı dışarı çıkmamaları ve ihtiyaçları karşılamak için hizmetlerine Malatya ili ve İlçelerinde devam ediyor.

sagliginiz-icin-evde-kalin-biz-gorev-basindayiz

“Sağlığınız İçin Evde Kalın, Biz Görev Başındayız”

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde ikâmet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, kolonya ve erzak yardımlarını ulaştırdılar

baskan-guder-mhpde-gorev-ehline-verilmistir

BAŞKAN GÜDER: “MHP’DE GÖREV EHLİNE VERİLMİŞTİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, R. Bülent Avşar’ın yerine Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı’ya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.