canlı yayın

SAZANLAR (2)

26 Ocak 2016 Salı 08:26
sazanlar-2

Sazanlar yazın suyun üstüne yakın bölgelerdedir, su soğuyunca derinlere çekilir. Bizim sazan da kulaktan duyma konular bulunca ön planda, beceremeyince ortadan kaybolurlar. Ortamı ısındırma girişimlerimiz sonucu sazanları yüzeye çıkartmayı başardık ve avlamaya devam ettik

  

http://www.bakisgazetesi.com/haber/gunun-nabzi/sazanlar/1490.html

 

http://www.bakisgazetesi.com/haber/gunun-nabzi/sazanlar-1/1491.html

 

K.C.K nın buluştuğu haber sitesi hedef belirler ve o hedefe karşı atağa kalkarlar. İlk hedef Erbaa belediyesi olur. K, yazar. C, ortamı bulandırır diğer K, arabulucu olur…


K, belediye hakkında duyduğunu, bildiğini zannettiği konuları kaleme alır yazar, çizer ve kamuoyunu yanına çekmeye çalışır. C, ise hem bu sitede hemde yazarlığını yaptığı yerel gazetede  bu yazılanlara destek verecek yazılar yazar.Diğer K, ise senaryo gereği arabulucu rolünü üstlenir. Uzun bir yazışmalar sonunda haber yaptığı belediyeyi köşeye sıkıştırırlar. Arabulucu K, devreye girer bir araya gelirler bu gelişme fotoğraflarla gazetelerinde ve sosyal medyada boy boy yayımlanır. K.C.K bulandırdıkları ortamda yemlenmeyi başarır..


K.C.K Tokat’ta bir otel ihalesini hedef alır günlerce, haftalarca haber sitelerinde gazetelerinde sahte isimlerle köşe yazarlığı da yapılarak  ihalenin şaibeli olduğunu yayımlar bu şaibeli işte bürokratların, siyasilerin var olduğunu iddia ederler ve sonuçta K.C.K bu işten de sonunda çark eder(?). Belirli bir zaman geçtikten sonra o şaibeli ihale dedikleri otel ile ilgili gazete ve sitelerinde reklam ve tanıtım yaparak önceki iddialarını unutmuşlar günlerce haftalarca ihale şaibeli dedikleri konu birden yasal oluverdi. Bu konu ile ilgilide bir araya gelip fotoğraf çekilir gazete ve sosyal ortamda paylaşılır. Bu arada siyasi ve bürokratlarda rahat nefes alır(?)


Bakış farkı ile K.C.K nın yapmış olduğu şaibeli haber ve köşe yazıları gündeme gelir K.C.K dağılır. K.C devam eder, diğer K, ise kenara atılır.


K.C yeni ekibi ile yoluna devam eder boşta kalan K, ise kendisinin dışlanmasına karşı yeni bir ekip kurmaya çalışır. Başardı mı, başaramadı mı?


Ayrı kalan K, bir süre bocalar ve sonunda gündemde kalabilmek, kendisinin büyük olduğunu göstermek için kurduğu ve yönettiği haber sitesinde klavye başında al, kopyala, yapıştır haberciliğine başlar.

Kulaktan duyma, uydurma köşe yazısı ve haberler ile gündemde kalma girişimleri sonucu K.C.K dan kalma alışkanlıkla bulandırılan ortamda yem arama çabalarını kendisine ilke ederek yoluna devam eder.

K, kendisine hedef seçer kimi zaman ÇİRKEFLEŞİR, kimi zaman SOKAK ağzı ile, kimi zaman KABADAYI tavrı ile yazar çizer ve zırvalar.


Kendisini güçlü gösterme çabaları ise (?)


Şimdi sormam mı?


K.C.K nın kuruluş amacı haber yapıp kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendirmek mi?


K.C.K Erbaa belediyesine hakaret ve saldırı haberlerini hangi gerekçe ile durdurdu?


K.C.K Tokat’ta ki otel şaibeli ihale yapıldı haberlerini hangi gerekçe ile durdur du?


K.C.K  Tokat’ta ki bürokrat, siyasi, kurumlar, kulüp başkanlarına ve belediyelere  Erbaadan com adlı haber sitesinde sahte isimler altında köşe yazarlığı yaparak hakaret, iftira ve saldırı yazıları yayınlanırken site sahibi yönetmeni K.C.K nın kurucusu Kemal Vanlı bunlara hangi amaçla müsaade etti?


Kemal Vanlı ya soruyorum.haber sitende yazarlık yapan *Molla kasım kim?, *Asabi ihtiyar kim?,

*Belediye haberlerini hangi gerekçe ile geri çektin?. *Otel ihale haberlerini hangi amaçla kullandın?, K.C.K ( birlikte haber yaptığın, köşe yazarlığını paylaştın kişilerle aranızdaki ayrılığın sebebi ekonomik çıkar mı, yoksa (?) *Sitende yayımladığın haberlerin kaynağından izin alarak mı yayımladın? ? Sitende yayımlanan köşe yazıları ve haberlerinde siyasilere, kurumlara, bürokratlara, S.T.K temsilcilerine karşı ağır hakaret, şantaj, ve tehdit kokan yazıları yayımlanmadaki amaç ne idi?


Evet, Kemal Vanlı..


Kurmuş olduğun haber sitesinin etkisini her yazında dile getiriyorsun. Takipçilerinin okuyucularının çokluğundan bahsediyorsun.


Sokak ağzı ile değil bir gazeteci edasıyla açıkla, erbaadan com haber sitesin de K.C.K döneminde yayımladığın Erbaa belediyesi, otel ihalesi, Tokat belediyesi, kulüp başkanları, bürokratlara karşı yapılan haber ve köşe yazılarındaki konular ne oldu da kapatıldı? K.C nın oyununa mı geldin, yoksa tuzağa mı düştün?


Okuyucularım merak etmiştir. K.C.K ne? K.C.K kendilerini büyük, rakipsiz, tek gören duayen gösteren gazeteci topluluğu Kemal, Cemal, Kemal


Erbaadan com haber sitesi yayın yönetmeni Kemal Vanlı ya sorduk. Sayın Vanlı’dan cevap bekliyoruz..

Eaadan com da bahsettiğimiz konular ile ilgili haber ve hakaret, şantaj ve tehdit içerikli köşe yazıları bahsedilen sitede kaldırılmış olsa bile  arşivlerimizde bulunmaktadır. Gerektiği zaman kullanılarak kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendireceğiz.

Bakış gazetesi olarak arşivimizde bulunan bahse konu olan haber ve köşe yazıları kamuıoyunu aydınlatmak, kamuyu bilgilendirmek için yasal çerçeveler içerisinde yayımlanacaktır.

Haber serimiz devam edecek...
Yazılar hangi amaç için kullanıldı, neden yayından kaldırıldı. yayımlanan yazılar ve haberlerde bahsedilen kişiler ve kurumlar yasal haklarını kullanmadı?

Günün Nabzı: Bakış gazetesi imtiyaz sahibi Tayfun Yiğit tarafından hazırlanıp yayımlanmaktadır.


Haberin etiketleri:

Tehdit, Şantaj, Hakaret, Belediye


Haber okunma sayısı: 2660

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER