AKP
AKP
yesilyurtta-modern-kent-yapilasma-metoduna-uygunluk-icin-299-metruk-ev-yikildi

YEŞİLYURT’TA MODERN KENT YAPILAŞMA METODUNA UYGUNLUK İÇİN 299 METRUK EV YIKILDI

“Kent Estetiğine Değer Katan Projelerimizi Yaygınlaştırıyoruz” Yeşilyurt’u metruk evlerden arındırıp, sağlıklı, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturma noktasında ciddi adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi, Karakavak’ta yol açma ve genişletme hizmetlerine engel teşkil eden iki evin yıkımıyla birlikte toplamda 299 adet metruk ev yıkarak bu alanda büyük bir başarının altına imza attı.

covid-19-malatya-yogunluk-haritasi

COVİD 19 MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI

MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI VERİLER SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞTIR. TEYFİK TEMELLİ SIFIR VAKA

ihtiyac-sahibi-350-vatandasimiza-gunluk-4-cesit-sicak-yemek-ulastiracagiz

İhtiyaç Sahibi 350 Vatandaşımıza Günlük 4 Çeşit Sıcak Yemek Ulaştıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ramazan Ayı boyunca 65 yaş ve üstü, kronik hastalığı bulunan, engelli ve yemek yapacak durumu olmayan ihtiyaç sahibi 350 vatandaşımıza 4 çeşit yemeğin olduğu paketleri teslim edeceğiz. Bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan Ayının manevi iklimini hep birlikte soluyacağız.” dedi.

calik-malatyada-gunluk-uretilen-bin-ton-sutu-il-ekonomisine-kazandirmaya-calisiyoruz

Çalık, “Malatya’da günlük üretilen bin ton sütü il ekonomisine kazandırmaya çalışıyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ile bir araya gelerek, Malatya’nın tarım ve hayvancılıkla ilgili yatırımlarını ve taleplerini istişare etti. Milletvekili Çalık, Gündüzbey’de düzenlenen istişare toplantısında Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı Başkanı İhsan Akın ve Üretici Birlik Başkanları ile bir araya geldi.