canlı yayın
ilan-ve-reklam-vergilerinin-2-taksit-odemeleri

İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN 2. TAKSİT ÖDEMELERİ

Ocak ayında başlayan ve 2 taksit halinde ödenen ilan ve reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri 2 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.

yesilyurt-belediyesi-yesil-gida-marketleri-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil Gıda Marketin yoğun ilgi görmesinden sonra Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının bulunduğu binanın zemin katına 2.Yeşil Gıda Marketi açmaya hazırlanıyor. Başkan Çınar, Yeşil Gıda Market aracılığıyla vatandaşlara doğal ve organik ürünlerin yanı sıra temel ihtiyaç maddelerini ekonomik fiyatla ulaştırdıklarını söyledi.

battalgazi-belediyesi-firincilar-esnafina-maske-dagitti

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı

Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.

firinlarda-hijyen-ve-gramaj-denetimi-yapildi

FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ YAPILDI

Fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatı ile Arapgir Zabıta Amirliği rutin fırın denetimlerini sıklaştırdı.

rektor-karabuluttan-fendoglu-mesaji

Rektör Karabulut’tan Fendoğlu mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya eski milletvekili ve dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun 17 Nisan 1977 tarihinde bombalı sukaste uğramışını yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

baskan-guder-elmasuyu-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, ELMASUYU MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarının yerinde tespiti, var olan sorunların birinci ağızdan dinlenmesi ve belirlenen sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında başlatılan Mahalle toplantıları kapsamında, Orduzu’da ki Elmasuyu mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

uyuyormusunuz

UYUYORMUSUNUZ?

Şok iddia Tokat ta binlerce dönüm arazi son yıllarda el değiştiriyor.. Arazi satışının hangi yollarla kimlerin aracılığı ile gerçekleştirdiğini Tarafımıza gelen ihbar neticesinde yapmış olduğumuz araştırmalarda Bir işletmede yönetici konumunda bulunan Y.Z ve E.İ, adlı şahısların aracı oldukları iddiası ortaya çıktı.

100-adet-fidani-toprak-dedeyle-ayni-gun-toprakla-bulusturduk

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk

TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

il-baskani--bilal-yildirim--gazetecilerle--kahvaltida-bir-araya-geldi

İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

. Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yerel gazetecilere İl binasında bir kahvaltı verdi

baskan-cinar-karla-mucadele-ekiplerini-ziyaret-edip-baklava-ikram-etti

Başkan Çınar, Karla Mücadele Ekiplerini Ziyaret Edip, Baklava İkram Etti

Süper Kahramanlarımız Canla Başla Çalışıyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt’ta ki ulaşım ağını akıcı hale getirip vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışan ‘Süper Kahramanlar’ karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.