AKP
AKP

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı

07 Mayıs 2020 Perşembe 23:32
battalgazi-belediyesi-firincilar-esnafina-maske-dagitti

Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.

BAŞKAN GÜDER: “ FIRINCI ESNAFIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ”

Corona Virüs salgını nedeniyle daha önce de fırıncıları ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanımız Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret ettik. Corona Virüs sürecinde fırıncılarımız insanlarımızı mağdur etmemek adına gece gündüz çalışıyorlar. Hizmet veren dolayı hepsine müteşekkiriz. Bu süreç içerinden fırıncı esnafımızı ziyaret ederek, onların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Sorun çözülmesi noktasında yardımcı olmaya çalıştık. Corona Virüs salgını nedeniyle Ülkemizde çeşitli tedbirler alındı. Bu tedbirlerden biri şehirler arası kısıtlamalar olmuştu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamayla Malatya’mızın da içinde bulunduğu 7 ilde seyahat kısıtlamasının kaldırıldığını ve daha önce kapatılan bazı iş yerlerinin de yeniden normale dönüş noktasında 11 Mayıs itibariyle vatandaşa hizmet vermek adına açılacağını ifade etti.” dedi.

“FIRINLARDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI”

Fırınlarda hijyeni sağlamak adına gereken tedbirlerinde alındığının altını çizen Başkan Güder, “Belediyeler olarak Zabıta ekiplerimiz ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerimiz, ortaklaşa koordineli bir çalışma içerisindeler. Bundan sonrada çalışmaları daha çok sıkılaştırarak, fırınlarımızda ve unlu mamüllerimiz de hijyeni sağlamak adına, gereken tedbirleri ve önlemleri aldık. Vatandaşımızın sağlığını korumak adına elimizden geleni yapacağız. Hepimizin temennisi bu süreci az hasarla atlatmak. Bugün Başkanımıza esnaf kardeşlerimize verilmek üzere koruyucu maskeleri Battalgazi Belediyesi olarak teslim ettik. Bizi burada ağırladığı için Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKELÇİ, “OSMAN BAŞKANIMIZ FIRINCI ESNAFININ YANINDA”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “Battalgazi Belediye Başkanım Sayın Osman Güder bugün bizleri ziyaret etti. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Koronavirüs salgını başladığı günden itibaren başkanımız ve ekibi fırıncılarımız yanında olmuşlardır. Koruyucu maske başta olmak adına hijyen noktasında gereken ne varsa yerine getirmişlerdir. Başkanımızın buraya kadar gelerek,

bizlerin hatırını sorması, bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Daha önce fırınlarımıza maske dağıtımı Battalgazi Belediyemiz tarafından yapılmıştı. Bugünde odamıza kadar getirdiler. Maske eksiği olan fırıncı arkadaşlarımıza bu maskeleri de dağıtacağız. Ziyaretlerinden dolayı ayrıca Battalgazi Belediye Başkanım Sayın Osman Güder’e teşekkür ediyorum” dedi. 



Haber okunma sayısı: 25877

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER