AKP
AKP

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri fırınlarda denetim ve bilgilendirmelerde bulundu

02 Temmuz 2020 Perşembe 18:34
zabita-daire-baskanligi-ekipleri-firinlarda-denetim-ve-bilgilendirmelerde-bulundu

FIRINLARDA MASKE VE ELDİVEN DENETİMİ YAPILDI Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri unlu mamul satışı yapan fırınlarda gramaj kontrolü, maske, eldiven ve hijyen kuralları konusunda denetimler gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında fırınlarda kurallara uyulması noktasında maske – hijyen, sosyal mesafe gibi konularda gereken hassasiyetin gösterilmesi noktasında işletmelere bilgilendirmelerde bulunuyorlar.

Denetimlerimiz devam edecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay; “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı ile pandemi sürecinden bu yana özellikle unlu mamuller ve fırınlar ile alakalı genel denetimlerimiz devam ediyor. Sürekli yapılan denetimler özellikle hijyen – temizlik ve imalat kısımlarının kontrolü, çalışanlar ile ilgili belgeler, işletme ruhsatı gibi belgelere tek tek bakılıyor ve kontrol ediyoruz. Bunlarda eksiklik görüldüğünde yasal uyarılar yapılıyor ve süreç takip ediliyor. Bu süreç belli periyotlar da devam edilecek. Zabıta ekiplerimiz ile birlikte denetimlerimiz devam edecek” dedi.

İşletme sahipleri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin yapmış oldukları denetim ve bilgilendirmelerden dolayı çok memnun olduklarını bu süreçte daha titiz daha güvenli müşterimize saygılı, saygın düzgün kaliteli ekmek vermeyi bu şekilde daha çok benimsediklerini ifade ettiler.

Zabıta ekiplerinin bir sonraki durağı Malatya Ekmek Fabrikası (MEGSAŞ) oldu. Zabıta ekiplerine MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat eşlik etti.

MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat, “Bizde pandemi sürecinde ekmeklerimizde daha kaliteli daha hijyenik bir ortam sağlamak adına paketlemeye döndük, gramajlamamıza dikkat ediyoruz, tabi ki bizde istiyoruz ekiplerimizin gelip bizi denetlemesini bizim de eksiklerimiz olabilir. Söylenen şeyleri en kısa zamanda telafi etmiş oluruz. Ben geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 



Haber okunma sayısı: 1716

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER