AKP
AKP

YEŞİLYURT GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SATRANÇ TAKIMI, ANTALYA’DA BEŞİNCİ OLDU

12 Şubat 2019 Salı 21:08
yesilyurt-gorme-engelliler-spor-kulubu-satranc-takimi-antalyada-besinci-oldu

“Malatya’ya Güzel Sonuçlarla Dönmenin Gururunu Yaşıyoruz” Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Satranç Takımı, Antalya’da 12 takımın katılımıyla düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasında 31 puan toplayarak takım halinde beşinciliği elde

“12 TAKIM ARASINDA BEŞİNCİ OLDUK, SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Antalya’da katıldıkları Türkiye Şampiyonasında güzel sonuçlar aldıklarını ifade eden Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, “Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası 03 ile 08 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Ferdi ve takım halinde gerçekleştirilen şampiyonanın 12 takımı arasında yer alan satranç takımımızın genel toplamda elde ettiği 31 puanla beşinciliği elde etmesi önemli bir başarı olarak görmekteyiz. Oynadığı 8 maçın 7’sini kazanan sporcularımızdan Büşra Öztürk Türkiye ikincisi olup gümüş madalya kazanırken, genç erkeklerde Muhammed dönmez ise oynadığı 7 maçın 6’sını kazanarak ikinciliği elde etti. Sporcularımızdan Tahsin Yordamlı’nın ise 110 sporcu arasında 11’ci olarak ilk 20’e girmesinde de ayrıca sevindik. Güzel sonuçlara ulaştığımız Türkiye Şampiyonasında kentimizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşamaktayız” dedi.

“MEHMET ÇINAR BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kulübe olan desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanı Büyükdaş, “ Göreve geldiği günden beri kulübümüze sahip çıkan, ilgi ve desteğini bizlerden esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a Yönetim Kurulu ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın turnuva öncesinde ve sonrasında bizleri araması ve başarı dileklerini paylaşması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yeşilyurt Belediye Başkanımızın destekleriyle bundan sonra katılacağımız turnuvalar ve şampiyonalarda daha güzel sonuçları alacağımıza yürekten inanıyoruz.” diye konuştu. 

Haberin etiketleri:

SATRANÇ TURNRVASI


Haber okunma sayısı: 2440

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ