canlı yayın

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI;

21 Mart 2019 Perşembe 21:44
yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-nevruz-bayrami-mesaji

“Nevruz; Barışın, Dostluğun, Kardeşliğin Ve Sevginin Yıldönümüdür”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında; “Barışın, dostluğun, kardeşliğin ve sevginin yıldönümü olan Nevruz, insanlığın, bir arada kardeşçe yaşamasının sembolüdür” dedi.

Başkan Çınar yayımladığı mesajda; “ Baharın gelişini, doğanın uyanışını simgeleyen Nevruz; barış ve dostluk bayramı olarak Dünya’nın her bir köşesinde asırlardır kutlanmaktadır. Beraberlik ve kardeşliğin sembollerinden biri olan Nevruz; arınmayı, yenilenmeyi ve olumsuzluklardan kurtulmayı da ifade eder. Asırlardır Türk kültürünün önemli bir parçası olan, baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin sembolüdür Nevruz, sevgi ve dayanışmanın da göstergesidir.

Nevruz, bize baharı, hayatı ve yeniden dirilişi müjdeleyen en güzel dostluk ve kardeşlik çağrısıdır. Tüm renkler en canlı halleriyle, doğayı süslemekte, uyum ve ahenkle anlam kazanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Nevruzun; kardeşliğimizi, birlikte yaşama azmimizi ve yeniden diriliş ruhumuzu daha da perçinlemesine vesile olmasını temenni ediyor; başta aziz milletimiz olmak üzere, müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm kardeşlerimizin Nevruz Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum” dedi. 

Haberin etiketleri:

bakışgazetesi, Çınardan, nevruz, mesajı


Haber okunma sayısı: 5219

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER