canlı yayın

Vali Gül eğitim yatırımlarını yerinde inceledi

17 Mayıs 2019 Cuma 01:42
vali-gul-egitim-yatirimlarini-yerinde-inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapımına devam edilen eğitim yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Gül, sırasıyla Bülbülzade 24 derslik Anadolu Lisesi, Güneykent 32 derslik Anadolu Lisesi, Özgürlük Mahallesi iki adet 32 derslik ilkokul, beş adet 32 derslik ortaokul beş adet spor salonu, Beylerbeyi Mesleki Teknik Lise, Beylerbeyi 32 derslik Anadolu Lisesi, 24 derslik Mesleki Teknik Lise, iki adet pansiyon, spor salonu ve atölye inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak var olan eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Yapımı tamamlandığında fiziki anlamda, ilin eğitim ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Gül, yatırımların tekli eğitime geçme konusunda da rahatlama sağlayacağını söyledi.



Gül, “En önemli hedeflerimizden biri şehirde tekli eğitime geçmek. Okullarımız tamamlandığında tekli eğitime bir adım daha yaklaşmış olacağız. Gaziantep’e Cumhuriyet tarihinin en büyük eğitim yatırımı yapılıyor. Yapılan okullarımızda, atölyeler, spor salonları gibi öğrencilerimizin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği alanlar da düşünüldü. Birçok yönüyle diğer İllere örnek teşkil eden Gazi şehrimizin eğitim alanında da adından söz ettirecek bir konuma gelebilmesi için çalışmalar son hızla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Vali Gül’e Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz eşlik etti. 



Haber okunma sayısı: 1720

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER