canlı yayın

TURAN KARADAĞ MALATYA'DA HEKİMHANLILARLA BULUŞTU

24 Mart 2019 Pazar 21:48
turan-karadag-malatyada-hekimhanlilarla-bulustu

Hekimhan CHP Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ bir otelin konferans salonunda hemşehrileriyle buluştu. Bu buluşmaya CHP Malatya Millet Vekili Veli Ağbaba, Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür ve Hekimhan Belediye Başkanlığını yürüten Ali Seydi Millioğlu'da katıldı. Toplantıya Malatya'da ikamet eden Hekimhan'lılar yoğun ilgi göstererek salonu hınca hınç doldurdular.

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ konuşmasının başında eğitime çok önem verdiğini, şuan 95 öğrenciye burs verdiğini, kazandığı taktirde 5 yıl Belediye' den maaş almayıp bu parayıda üniversiteyi kazanan Hekimhan'lı öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı.

Karadağ daha sonra topluluğa yapmış olduğu sunumda projelerini sinevizyon gösterisiyle sundu.
Bu projelerinin içerisindeki beş projenin öncelikli olduğunu, seçildiği taktirde ilk icraatının önemli olan bu projelerini hayata geçirmek olacağını söyledi. Projeler içerisinde birincisi, kilit taşı fabrikasının kurularak yaklaşık 300 kişiye istihtam sağlanacağını söyledi. İkinci olarak da Hekimhan 'da vatandaşların tarımsal sulamalarda sıkıntı yaşadığını, bu sıkıntıyı gidere bilmek için şahsi imkanlarıyla sondaj makinasını alarak Belediye ye hibe edip vatandaşlarının hizmetine sunacağını söyledi. Üçüncü olarak ilçemize bir soğuk hava deposu yaptırarak köylümüzün elinde kalan fazla malların çürütüp atılmaması için depoda muhafaza imkanı saylayacağını söyledi. Dördüncü olarak daha önce Belediye lik olan beldelerimize şubeler açarak en az üç dört kişi görevlendirerek hizmeti yerinde sunacagız dedi. Beşinci olarak ilçemize modern bir hayvan pazarı kuracağımızı vadediyoruz dedi. Altıncı projesi olarak da Belediye miz doğrudan ceviz fidanı üretiminde katkıda bulunmak suretiyle ürettiği fidanları Ziraat Odası aracılığıyla çiftçimize yarı fiyatına teminini sağlayacaklarını söyledi.
Karadağ sözlerine şöyle devam etti "İlçe merkezinde gürültüye neden olan iş yerlerini ilçe merkezi dışına yapacağımız sanayi sitesine taşıyacağız." dedi. Karadağ ayrıca" Daha çok projelerimiz var ve bu projeleri zaman zaman hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. "dedi.



Başkan Adayı Karadağ konuşmasının devamında tek amacının Hekimhan'a ve Hekimhan'lılara hizmet etmek olduğunu bu nedenle hemşehrilerimin bana güvenmelerini ve desteklemelerini bekliyorum. dedi.

Toplantıda başta Millet Vekili Veli Ağbaba olmak üzere Başkan Adaylarınında söz alarak yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik ve kardeşliği ön plana çıkararak vatandaşlar arasında hiç bir ayrım yapmayacaklarını söylediler.

Başkan Adayı Karadağ yapmış olduğu toplantının sonunda birlik ve beraberlik mesajı vererek bütün hemşehrilerinden kendisini desteklemelerini istedi. 

Haberin etiketleri:

CHP, Turan Karadağ, bakisgezetesi


Haber okunma sayısı: 5547

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER