canlı yayın

TFF,MHK Yayıncı Kuruluş

17 Şubat 2020 Pazartesi 10:54
tffmhk-yayinci-kurulus

Nihayet Özlenen mücadele eden, yardımlaşan, kısa ve uzun paslarda başarı sağlayan, direnen ve yorulmayan, ikili mücadelelerde sağlam olan yenimalatyaspor’u yine TFF ve MHK katletti. Şimdi bu iki kurum eğer delikanlılarsa Alper Ulusoy ve VAR hakemi Turgay Kaan Numanoğlu unda hakemliğini alsınlar. Güçleri yetiyorsa..

Bifouma’nın penaltısında VAR hakemi ofsayt ile penaltıyı vermezken, ilk yarının bitimine saniyeler kala Gökhan Töre’nin ortasında bariz bir şekilde seri’nin eline çarpan poziyonu neden görmez . Yayıncı kuruluşun spor proğram sunucusu Güntekin Onay’ın taraflı bir şekilde yorumları, bizleri şaşırtırken iyi bir Galatasaray’lı olduğunu bizlere hissettirmiş oldu.

ALPER ULUSOY VE TUGAY KAAN NUMANOĞLU

Maçın başından başlayacak olursak hakem triyosunun maçı kaldıracak güce sahip değillerdi. 45 de verilen penaltı kişiye göre değişir. Robin Yalçın’ın iyi niyetle topa müdahele etmesi ve akabinde kendi ayaklarına dolanarak düşmesi , Emre Akbaba’nın fırsatı tepmiyerek yere düşmesi ,penaltı ile cezalandırılmasına sebeb oldu. Penaltımı değil mi? Sorusu ise , spor otoritelerlerini ikiye bölünmüş durumda. Net ve ayrımcılık yapmadan yorumlarını yapanlar penaltı olmadığı kanaatinde. Yalnız Yeni malatyaspor düşmanı olanlar ise veyahutta Galatasaraylı yorumcular ise penaltı kararında birleşti. Penaltıysa kırmızı kart olması gerekirdi sanırım . Yalnız Alper Ulusoy ve VAR hakemi Numanaoğlu emin olmadıkları için sarı ile geçiştirilip, Galatasaray’a 3 puan hediye edilmiş oldu.

YÖNETİM BAZI FUTBOLCULARI CEZALANDIRMALI:

Yenimalatyaspor’da bazı futbolcular saha içerisindeki çirkin hareketleri ve akabinde kırmızı kart görmek için ellerinden geleni yapması ve akabinde yönetimin bu futbolculara ses etmemesi hakikaten düşündürücü. Galatasaray karşısında hakikaten iyi futbol ve mücadele vardı. Nitekim Gökhan Töre ve Aguah formsuz oldukları gibi, takımda mutsuz olduklarını hissettiriyolar. Yönetim ivedi olarak toplanmalı ve bu futbolculara gereken ceza verilmeli uyarılmalı. Kimse takımdan büyük değildir.

FORVET

Takımın forveti evlere şenlik. Umut Bulut çok koşan bir futbolcu. Disiplinli ve canla başla mücadele ediyor. Ama son toplarda ve akabinde ikili mücadelelerde topları bir türlü kullanamamakta. Kjartansson tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor.Takıma faydası olmadığı gibi, belliki adaptasyon süreci uzayacağa benzer.

KEMAL ÖZDEŞ:

Kemal Özdeş hoca bu hafta takımı iyi motive etmiş. Gerçi büyük takım diye lanse ettiğimiz takımlara karşı Anadolu takımlarının oyun düşüncesi daha farklı olmakta. İyi mücadele ederler. Bu aslında teknik direktör için avantajdır. Kullanabilirsen . Kemal özdeş hoca oyuncu değişikliklerinde kanaatimce (Gerçi olan malzeme bu ama) yanlış yapmıştır. Erkan Kaş’ı oyuna alması beni şaşırttı. Gerçi Hafez’i öne çıkarmak adına zekice bir düşünce diyebilirsiniz nitekim Erkan Kaş geldiği günden bu yana hangi zeki işi layıkıyla yaptıki..Aguah’ın yerine alınan Donald zaten formsuzluğu ile dem yapmış. Bunda da yanlış karar aldı diyebiliriz. Chaeleli tercih edilebilirdi.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ:

Adil Gevrek ve yönetiminin aklı başında transferi olmayışı, aklı başında bir teknik heyet ile anlaşamaması taraftarıda küstürmüş olacak ki, İstanbuldaki taraftarlar maça ilgi göstermedi. Aslında mağlubiyetten çok bu konunun üzerinde durulması gereklidir.

HUZUR GALİBİYETTEN GEÇER

Yenimalatyaspor’un galibiyete hasret olması, ligin alt bölgelerini de iyicene heyecanlandırdı. Ankaragücü’nün çıkışı, Gençlerbirliğinin yükselmesi,3 puanlık sistemde bir anda ligin dibine geçersin dedik ve uyarılarda yaptık. Zorlu haftalar başlıyor. İlginç olan ise hep rakiplerimiz le yani ligde kalma adına varını yoğunu sergileyecek takımlar ile karşılaşacağız. Bu hafta Antalyaspor u sahamızda ağırlayacağız. 24.hafta Denizli deplasmanı.25.nci hafta Konya. 26’ncı hafta kayseri deplasmanı. 27’nci hafta Kasımpaşa kendi sahamızda.. Bu haftalarda toplayacağımız puanlar ile ligde kalıp kalmayacağımız belli olacak.. Bu haftadan itibaren taraftar bir an evvel barıştırılmalı ve Antalya karşısında ful stada oynamamız gerekli. Biz şimdiden taraftarlarımızı vefalılarımızı stada davet ediyoruz. Başkan ve yönetim de özellikle öğrencileri mutlaka stada çekmeli… 

Haberin etiketleri:

bakisgazetesi, TFF, MHK, Yayıncı, Kuruluş


Haber okunma sayısı: 1563

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER