AKP
AKP

“Taraftarlarımızı Tarihi Maçımıza Bekliyoruz”

10 Mayıs 2019 Cuma 17:54
taraftarlarimizi-tarihi-macimiza-bekliyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off 2.Turunda Ağrı 1970 Spor takımıyla Trabzon’da karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor’umuza tarihi maçında taraftar desteği sağlamak adına 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 22:00’de MAŞTİ karşısında ki Hizmet Binamızın önünden otobüsler kaldıracağız. Tüm taraftarlarımızı ve basın mensuplarımızı tarihi maçta destek vermeye davet ediyoruz” dedi

AĞRI 1970 SPOR MAÇI 12 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00’DA TRABZON’DA OYNANACAK

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2018-2019 Sezonu 2.Grubu 65 puanla lider tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off 2.Turunda Ağrı 1970 Spor takımıyla 12 Mayıs2019 Pazar günü saat 15:00’de Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksinde karşı karşıya gelecek.

TRABZON’A HAREKET; 11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT: 22:00’DE

Ağrı 1970 Spor maçını kazanmaları durumunda 3.Lige yükselme hedefini gerçeğe dönüştüreceklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, tarihi maçta turuncu-yeşilli takıma tribün desteği sağlamak adına çeşitli organizasyonlar yaptıklarını, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00’de Yeşilyurt Belediyesi önünden Trabzon’a otobüslerin hareket edeceğini söyledi.


“3.LİGE YÜKSELMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”



Tüm taraftarları ve basın mensuplarını tarihi maça beklediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grubu şampiyon tamamladıktan sonra Play-Off Gruplarına odaklanan Yeşilyurt Belediyespor’umuz, önümüzdeki Pazar günü Trabzon’da Ağrı 1970 Spor takımıyla tarihi bir maça çıkacak. Sezon başından beri 3.Lige yükselme hedefini hayata geçirmek adına büyük bir özveri ve gayreti gösteren, imkânsız gibi gözüken süreçlerden alnın akıyla çıkarak hepimizin gururu olan turuncu-yeşilli takımımız, Pazar günkü maçı kazanması durumunda kentimize yıllar sonra 3.Lig takımı kazandırmış olacaktır. Bizler takımımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Turuncu-yeşilli takımımızın pazar günkü tarihi maçtan güzel bir sonuçla ayrılarak tüm Malatyalıları sevince boğacağına kalben inanıyoruz. Bugüne kadar ki emeklerimizi, gayretlerimizi ve çabamızı 3.Lige yükselerek taçlandırmak istiyoruz. Bu tarihi maçın heyecanı ve coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşamak ve teneffüs etmek istiyoruz. Ağrı 1970 Spor Kulübünün de bu maç için taraftar organizasyonu yaptığını biliyoruz, çok çetin ve zor bir maç bizi bekliyor. Takımımızın tribün desteğini yeterli ölçülerde arkasına alıp maça tam konsantrasyonla çıkması içinde bizlerde taraftarlarımızı maça götürmek adına çalışmalar yapıyoruz. Böylesine önemli maçlarda sahadaki mücadeleyi etkileyen unsurların başında taraftar desteği gelmektedir. Malatya’yı tarihi maçlarda, play-off maçlarında ve şampiyonluk maçlarında yalnız bırakmayan, bu anlamda örnek gösterilen tüm taraftarlarımızı Pazar günkü maçta tribünlerde görmek istiyoruz. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00’de Belediyemizin Maşti karşısındaki hizmet binası önünden Trabzon’a otobüs kafileleri hareket edecektir. Bütün taraftarlarımızı ve basın mensuplarımızı tarihi maçta yanımızda görmek istiyoruz. 3.Lige yükselme coşkusunu ve sevincini hep birlikte yaşamak istiyoruz” dedi. 



Haber okunma sayısı: 3536

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ