AKP
AKP

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI ,15 TEMMUZDAN DERS ALINDIMI

15 Temmuz 2019 Pazartesi 17:03
mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-15-temmuzdan-ders-alindimi

:Bugün tarihimizde unutulmayacak bir millet destanının yıldönümü.Uzun yıllardır devletin ve tüm kurumların içine sinsi bir hastalık gibi yayılmış vatan hainlerinin ülkeyi ele geçirme teşebbüsünün yıldönümü.

15 TEMMUZDAN DERS ALINDIMI:Bugün tarihimizde unutulmayacak bir millet destanının yıldönümü.Uzun yıllardır devletin ve tüm kurumların içine sinsi bir hastalık gibi yayılmış vatan hainlerinin ülkeyi ele geçirme teşebbüsünün yıldönümü.

Evinden ailesiyle helalleşip çıkanlar,emniyet ve askeriye içinde dik duruşunu bozmayıp hainlere karşı gözünü kırpmadan mücadele edenler şehitler ve gaziler..Son zamanların en büyük kayıplarının yaşandığı bu günden ne kadar ders çıkardık,ne gibi önlemler aldık,şuan devlet içinde,kurumlarda,belediyelerde ne gibi yeni yapılanmalar var bunlara bakılmalı yara küçükken bişey olmaz denmemeli uzun yıllar sonrası düşünülmeli kökünden kazınmalı. şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize Allah’dan acil şifalar diliyoruz.Hepsine ayrı ayrı minnettarız haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.
 



Haber okunma sayısı: 5284

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ