AKP
AKP

MARASALI EKONOMİYİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

15 Mart 2019 Cuma 19:24
marasali-ekonomiyi-anlatmaya-devam-ediyor

“MALATYA’NIN MİLLİ GELİRİNİN TÜRKİYE MİLLİ GELİRİNİN ALTINDA” Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, seçim çalışmaları kapsamında Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Daha sonra Yeşiltepe’de mahalle toplantısına katılarak vatandaşlara hitap eden Marasalı, Malatya’nın milli gelirinin Türkiye milli gelirinin altında olduğuna dikkat çekerek, Malatya’ya yapacağı hizmetleri anlattı

 Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Marasalı ilk olarak Rışvanlılar Derneği Başkanı Dr. Ali Yalçın ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

 

Ziyarette konuşan Rışvanlılar Derneği Başkanı Ali Yalçın, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, sivil toplum kuruluşlarının bağımsız olması gerektiğini ifade etti. Yalçın, “Saadet Partisi'nin saygıdeğer büyükşehir belediye başkan adayımız Osman Marasalı Bey ve ekibine Sivil Toplum Kuruluşu olan Rışvan Derneği'nde ağırlamaktan memnunuz, teşekkür ediyoruz. Kendileri bir damar olarak tanıdığımız değerlere hizmet eden, değerlere değer katan bir ailenin mensubu olarak bugün bizleri onurlandırdılar. Sivil toplum kuruluşları hükümet dışı organizasyonlar olarak iktidarları zaman zaman denetler, onlara önerilerde bulunurlar. Zaten dine, örfe uygun olan bir duruşa sahip olmaları gerekir. Bu toplum hizmeti hak ediyor.” diye konuştu.

 

Marasalı ise, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine değinerek, bu kuruluşları yanlarında değil karşılarında görmek istediklerini ifade etti. Marasalı, “Bizler sivil toplum örgütlerini destekliyoruz. Birlik beraberlik ve geleneklerin yaşatılması açısından sivil toplum örgütleri değerlidir. Ama sivil toplum örgütleri eğer sivilliği bırakır da belediyenin yada devletin arka bahçesi olmaya kalkarsa sivilliğini yitirir. Sadece ve sadece onaylama mekanizması görevini üstlenir, eleştiri mekanizmasını maalesef yerine getiremez. Bizim çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz şey buydu. Biz sivil toplum örgütlerini yanımızda değil karşımızda istiyoruz. Hz. Ömer'in ben doğruluktan şaştım da beni nasıl yapacaksınız neyle düzelteceksiniz dediğinde sahabesi ayağa kalkıp biz seni kılıcımızla düzeltiriz dediği gibi sivil toplum örgütleri de yaptıkları muhalefette belediyeyi hükümeti milletvekillerine eleştirdikleri takdirde bizim doğru yolu bulacağımıza inanıyorum. “ dedi.

 

Farklılıklara saygı duyulması gerektiğine vurgu yapan Marasalı, seçim raketlerinin yırtılmasına tepki gösterdi, o paraların devletin değil kendi ceplerinde çıktığını ifade etti, “31 Mart'ta bir seçime gidiyoruz bu seçim bir hizmet yarışı. Hepimiz birbirimizden farklı düşünebiliriz. Babanın oğuldan, karının kocadan, çocuğun kardeşinden farklı düşündüğü bir dünyada herkesin aynı şeyi düşünmesini beklemek bir yanlışlıktır. Bir yerde herkes aynı, birbirine benziyorsa orada kimse yoktur demektir. Farklılıklarımıza saygı göstereceğiz, hizmetlerimizi anlatacağız, projelerimizle deklare edeceğiz. Halkın içerisinde kendimizi göstereceğiz ve en sonunda da halkın göstereceği iradeye, karara saygı duyacağız. Gelen arkadaşımıza da ben şahsım adına taahhüt ediyorum her türlü yardımı yapmaya hazırım. Onlardan da aynı taahhüdü bekliyorum. Ben seçildiğim takdirde de kendilerini arayıp soracağız ve kendilerinden, istişarelerinden, fikirlerinden istifade edeceğiz. Birbirimize olan farklılıklarımıza saygı göstermek lazım. Gelirken resimlerimizden birini yırttıklarını gördük. Biz



Haber okunma sayısı: 7420

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ