AKP
AKP

“MALATYASPOR STADYUMUNDA‘Kİ BÜFELER KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMEK İSTENİYOR”

16 Ağustos 2019 Cuma 23:27
malatyaspor--stadyumundaki-bufeler-kimlere-peskes--cekilmek-isteniyor

Malatya stadyumunun açıldığı ilk günden beri büfeleri çalıştıran firma gelen seyirciye en iyi hizmeti sunarken partizan maçı öncesi bu firma neden devre dışı bırakıldı.

Yaklaşık iki yıldır Malatya spor stadyumundaki büfeleri çalıştıran firma gelen seyircileri en iyi şekilde ağırlayıp hizmet sunarken partizan maçında alel acele bir başka firmaya ve Pazar günkü başak şehir maçına da yine o firmanın verilmesi kafaları karıştırdı.Yaklaşık on beş yirmi bin kişinin geldiği maça seyirciler mağdur edildi büfelerde suyun olmaması bir kısım seyircinin maçı bir kenara bırakıp dışarıdan su getirme telaşına düşmüştür .
Yetkililere soruyorum iki yıldır stadyuma gelen seyirciyi en iyi şekilde ağırlayan şirketi neden devre dışı bırakıldı
Yine soruyorum binlerce insanın geldi bir maçta büfelere su getirmeyerek tecrübesinin olmadığı belli olan bu firmaya başak şehir maçında da görev verilmesinin bir sebebi varmıdır .
Bizler kimsenin adamı değiliz stadyuma maça gelen seyircinin hakkını arama açısından ve en iyi ağırlanması konusunda bu olayın takipcisi olacağımızı özellikle belirtmek isterim .

Günlerce medya taraftalar derneğinin maçlara daha çok seyirci gelmesi için çaba harcanırken yönetimin bu tarz yanlış çalışmaları sayesinden maça gelen seyirci sayısının düşeceği aşikardır  yönetimin ve stad sorumlusunun seyirciyi maçlardan uzaklaştıracak bu tarz yanlış adımlar atmaması gerekiyor.

Son olarak bir kez daha soruyorum stadyumdaki büfeleri en iyi şekilde çalıştıran seyircinin aradığı her türlü yiyeceği ni içeceğini karşılayan bu firma hiçbir sebep olmadan neden devre dışı bırakılıp hiçbir tecrübesinin olmadığı belli olan bu firmayı kim neden görevlendiriyor.
Üstte belirttiğim bütün bu kafa karıştıran olayları ve yapılacak ihaleyi tarafsız bir şekilde taraftarlarımız adına takipçisi olacağımızı belirtmek isterim.

 



Haber okunma sayısı: 2804

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ