canlı yayın

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul’da Başladı

11 Ekim 2019 Cuma 18:42
malatya-tanitim-gunleri-istanbulda-basladi

İstanbul Yeni Kapı Fuar alanında gerçekleştirilecek olan Malatya Tanıtım Günleri 10 Ekim 2019 tarihi itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Malatya Dernekler Federasyonu MADEF’in organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte toplam 120 stant yer alıyor. Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İlçe Belediyeleri ile STK’ların da yer aldığı etkinlikte Malatya’nın tarihi ve turistik yerleri ile yemek kültürü tanıtılacak.

'Malatya Tanıtım Günleri' açılış törenine, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Malatya Valiliğince açılan stantta Arslantepe Ören Yeri, Malatya yemek kültürü ve kayısı ile ilgili resimler yer alırken İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç tarafından Malatya kahvaltı sofrası, köftelerimiz, fırın yemekleri, çerez sofrası ve tatlılarımız özel bir sunumla tanıtıldı ve tattırıldı. Gelen konuklar Malatya yemek kültürü standın’ da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

'Malatya Tanıtım Günleri' açılış töreninin ardından protokol etkinlik alanında bulunan stantları gezerek başarılar dilediler.

İstanbul'daki 'Malatya Tanıtım Günleri' 13 Ekim 2019 Pazar gününe kadar devam edecek 



Haber okunma sayısı: 3064

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER