canlı yayın

CEM PARLAK SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI

15 Şubat 2019 Cuma 19:05
cem-parlak-secim-burosunun-acilisini-yapti

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Fahri Kayahan Samanlı Mahallesinde İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaşlarımızın katılımıyla seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi .

 İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan  Adayı  Cem Parlak, Fahri Kayahan Samanlı Mahallesinde İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaşlarımızın katılımıyla seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi .

İl Başkanı Özdal yaptığı açıklamada " Yeşilyurt ilçesinin iyi yönetilemediğini kendi adaylarının kazanması durumunda Yeşilyurt’a çok güzel hizmetler yapılacağını vatandaşlarımızın İyİ Parti adayı Cem Parlak’a güvenmelerini ve  desteklemelerini istediğini " belirtti. Özdal ayrıca " Genç dinamik adayımızın Yeşilyurt’a çok iyi bir hizmet vereceğini  en iyi şekilde sunacağından hiç bir şüphemizin olmadığını belirtmek isterim. Yeşilyurt İYİ  olacak" diyerek konuşmasını tamamladı.

Cem Parlak seçim bürosunun açılışında yapmış olduğu açıklamada kendisinin seçilmesi durumunda "Hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımıza aynı mesafede olacağımın  ve aynı hizmeti vereceğimin buradan sözünü veriyorum" dedi .

Parlak konuşmasının sonunda yaptığı açıklamada "Seçim bürosunun açılışına katılan İl Başkanımıza, Eski Milletvekilimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan, büyük katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin etiketleri:

bakışgazetesi, cemparlak, açılış


Haber okunma sayısı: 3250

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER